Együtt nyitottuk a tanévet és az évadot a Veszprémi Petőfi Színház Társulatával a Nyílt Napon!
2022. szeptember 10.
Az emlékekkel és élményekkel teli bécsi kirándulást követően a mai napon a Színházban is elkezdődött Akadémiánk immár harmadik féléve!
Együtt nyitottuk a tanévet és az évadot a Veszprémi Petőfi Színház Társulatával a Nyílt Napon!
Nagy örömmel és annál nagyobb lelkesedéssel léptünk be reggel - nyári szünet után - ismét a Színház épületébe, ahol a boldog üdvözlő-beszélgetést követően a Kreatív csoporttal készült Petőfi Szalont néztük meg, melynek szereplői élőben is megtisztelték az vetítést. Humoros, tanulságos és érdekes szakmai beszélgetést láthattunk. A finom pizza-ebéd után a Nyílt Napon teljesítettük az egymás között elosztott feladatokat. Csillámtetoválással, hajfonással, kulcstartó készítéssel és SzínOkos Tudáspróba tesztlappal vártuk a Dísztérre érkezőket, sőt a rajzverseny zsűrizését és a tesztlapok javítását is örömmel vállaltuk és teljesítettük. Győry Zsombor akadémista társunk pedig az ügyelői feladatokban segített egész nap a vetélkedő alatt a színházi kollégáknak!

Természetesen, a móka sem maradhatott el, hiszen páran részt vettünk a a Hétpróba a bérletekért vetélkedőn, de örömmel csatlakoztunk pár szám erejéig a színpadon a Színház művészeihez is!

Szakmai gyakorlati „munkával”, szórakozással teli nap volt a mai a PetőfIfiAkadémián! Alig várjuk a következő szombatot!

PetőfIfiAkadémiánk a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával és velük együttműködve jött létre.