Vidám, felejthetetlen, kétnapos, sok-sok emlékkel teli PetőfIfIAkadémia tanévzáró!
2022. június 13.
Legutóbbi PetőfIfiAkadémia napunk rendkívüli volt, hiszen már pénteken elkezdődött Balatonalmádiban, a Kolostorban, ugyanis Akadémiavezetőnk, Kellerné Egresi Zsuzsanna két napos tanévzáró ünnepséget szervezett nekünk! Sok-sok közös emlék, beszélgetés, játék! Egy felejthetetlen hétvége EGYÜTT!
Vidám, felejthetetlen, kétnapos, sok-sok emlékkel teli PetőfIfIAkadémia tanévzáró!
Már pénteken közösségépítő játékokkal kezdtünk neki a két napnak, amely során például egy társunk nevét kellett kihúzni, róla belső tulajdonságokat írni, majd ezeket felolvasva, kitalálni kiről van szó. Nagyon jó móka volt, melyet egy finom közös vacsora követett! Ezután egy nagyon tanulságos, szívhez szóló filmet néztünk, melyet utána közösen ki is elemeztünk. Este pedig nem csak a társasok kerültek elő, de egy fergeteges buli is várt minket Matthew Lenner jóvoltából. Másnap - a reggelit követően - a bizonyítványosztásra került a sor, amelyben Akadémiavezetőnk erősítő, építő mondataival találkozhattuk, majd közösen néztük át elmúlt évünket egy képsorozat formájában, és idéztük fel a legemlékezetesebb pillanatokat. Az igazi strandi ebédünket követően pedig a Balatonalmádi Jegyértékesítő Faháznyitó zenés programon vettünk részt, ahol örömmel énekeltük a Veszprémi Petőfi Színház gyakorlatos színészeivel, Hirschl Laurával és Keller Mártonnal az ismert operett slágereket! A színház vezetői megleptek minket egy finom fagyival, majd a könnyes búcsú következett!

Nagyon jól éreztük magunkat a két nap során, igazi csapat és barátságok alakultak ki, és alig várjuk, hogy találkozzunk nyáron a Carpe Diem! táborban, majd szeptembertől második PetőfIfiAkadémia évünkben!

A PetőfIfiAkadémián nem várjuk a szünetet, mert minden pillanatát élvezzük!

PetőfIfiAkadémiánk a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával és velük együttműködve jött létre.