Csillag születik a Petőfiben.
2022. március 26.
A mai napunk a külső rendezvények jegyében telt.
Csillag születik a Petőfiben.
A délelőttöt egy Tavaszváró műsoron való részvétellel kezdtük a Veszprémi Ifjak Pontjánál, ahol belekóstolhattunk marketingfeladatokba, mely magába foglalja a szórólapozást, a logóval ellátott lufik osztogatását a közönségnek, gyakorolva a nézők megszólítását. A finom ebédet a Hangvillában költöttük el, majd a szép időnek hála elfogyasztottunk egy fagyit a Színház előtti dísztéren, élvezve a nap melegét.

Mielőtt elindultunk volna a következő külső helyszínre, ahol szintén fellépése volt a Veszprémi Petőfi Színház művészeinek, beszédet és írást gyakoroltunk Oberfrank Pál igazgató úrral és Akadémiavezetőnkkel, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzserrel.

A veszprémi Tavaszváró Ünnepségre kisvonattal jutottunk ki, mely nagy élmény volt az osztály számára. A helyszínen a műsor élvezete mellett erre az eseményre kihozott háziállatokat simogathattunk, illetve lehetőségünk volt egy alpakka szeretgetésére is.

Miután visszavonatoztunk a Színházba, Igazgató úrral színészmesterség óránk volt. A nap zárásaként kreativitás-fejlesztő és közösségépítő játékokat játszottunk Akadémiavezetőnkkel, Zsuzskával.

Ez a nap is rengeteg élményt adott nekünk, PetőfIfiAkadémistáknak!

Csillag születik a Petőfiben. (Iványi Luca)

PetőfIfiAkadémiánk a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával és velük együttműködve jött létre.