Három csodálatos nap, fantasztikus élményekkel
2021. június 6.
A IV. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál harmadik napján is operett zengi be egész Veszprémet!
Három csodálatos nap, fantasztikus élményekkel
Délidőben ismét buszra szállunk és Jó ebédhez szól az omnibusz zenés műsorunkat nyitott kisbuszunkon visszük el Veszprém-szerte operett-összeállításunkat. Érdemes fülelni, hiszen a Veszprémi Petőfi Színház művészei érkeznek Önökhöz!

Június 13-án is várjuk legifjabb nézőinket, méghozzá egy nagyon különleges helyszínre, a Veszprémi Állatkertbe! 14.30-kor A sündisznó című interaktív mesét, majd Nyári Bernadett és Tűzkő Sándor tolmácsolásában Szabó Magda verses meséjét tekinthetik meg.

15 órától a Schőnig Cukrászda teraszán várjuk nézőinket, ahol Generációk találkozása címmel egy igazán tartalmas és érdekes beszélgetést hallgathatnak meg. Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser vendége két igazi operett-tudó, Nemlaha György és Győry Zsombor lesz. A hangulatot Óhidi Levente zongorajátéka és a Schőnig Cukrászda íncsiklandozó süteményei, finomságai varázsolják még élménytelibbé. Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

16.30-tól az Óváros Étterem teraszán várja Önöket Fesztbaum Béla Jásza Mari-díjas színművész, kitől Szeressük egymást gyerekek címmel hallgathatnak meg egy Seress Rezső estet. Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

Humorban nem ismerek tréfát című eseménnyel várja az érdeklődőket 18 órától a Hotel Historia Malomkert teraszán Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas, Érdemes művész a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója, aki a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművészt, Balázs Pétert látja vendégül az est során, kinek alakításai, szinkronszerepei évtizedek óta kápráztatnak el bennünket. Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

A június 11-13. között Veszprém-szerte zajló IV. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfsztivált – hagyományainkhoz híven – egy nagyszabású, ünnepélyes Operettgálával zárjuk! Idén azonban még különlegesebb lesz záró gálánk, hiszen a Veszprémi Várban várjuk június 13-án 20.30-tól a műfaj kedvelőit. Táncolnék a boldogságtól előadásunk rendezője a fesztivál művészeti vezetője és a székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésze, Keller János. Közreműködnek: Füredi Nikolett, Bot Gábor, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Horváth Csenge, Keresztes Gábor, Hirschl Laura, Keller Márton és az Ifjak, Horváth Elemér Emi és Horváth Péter zenészek. Zárjuk együtt ezt a három csodálatos, operettel teli napot, megannyi csodálatos élménnyel! Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

A fesztivál programjai, előadásai ingyenesek, de a közreműködők és résztvevők biztonsága érdekében a részvétel – korlátozott nézőszám mellett - regisztrációhoz kötött! Idén is különböző színű karszalagokkal lesz lehetőségük részt venni a nézőknek az eseményeken. Kérjük, hogy regisztrációs szándékukat az előadások előtt – legkésőbb 48 órával - jelezzék a regisztrációs telefonszámunkon: 20/772-8200 vagy személyesen a Jegyirodánkban (H-P: 9-17), a Színházkerthez – és faházba – kihelyezett Jegyirodánkban (H-P: 10-16) és Kossuth utca szívében található VIP pavilonunkban (H-P: 10-16, Szo: 10-13).

A teljes programért és további információkért látogassanak el a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál Facebook oldalára és weboldalára ( https://www.petofiszinhaz.hu/operettfesztival ), és kövessék figyelemmel a rendezvénnyel kapcsolatos híreinket!

A IV. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál VESZPRÉM-SZERTE! Tartsanak velünk operettben gazdag napjaink során, mi már nagyon várjuk a találkozást!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Hogy Veszprém városának ajándékba tudjuk adni a IV. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált, a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatásával valósulhatott meg.