Operett zengte be Veszprém belvárosának szívét
2020. október 24.
A Magyar Operett Napját ünnepeltük ma délelőtt a Kossuth utca szívében, a Veszprémi Ifjak Pontja előtt.
Operett zengte be Veszprém belvárosának szívét
Az operett csodálatos, színes világába repítették el a nézőközönséget ma délelőtt a Veszprémi Petőfi Színház művészei és fiatal tehetségei, megszólaltatva az operett irodalom gyöngyszemeit.

Az „operett koktél” zenés, szórakoztató műsort Színházunk igazgatója, Oberfrank Pál nyitotta megköszönve, hogy ezen délelőtti órában is ennyien összegyűltünk a belváros szívében, a Veszprémi Ifjak Pontja előtt. „Szerettük volna, ha ebben a nehéz helyzetben, Mi lehetnénk a fény annak a bizonyos alagútnak a végén, amiből reméljük hamarosan kijutunk. Mai napon a színpadról a VIP pavilon elé hoztuk el a boldogságot, az örömöt, a Színház gyógyító erejét!” - tette hozzá Színházunk Igazgatója.

Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes és ötletgazda biztosította a közönséget, hogy a Színházban a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett zavartalanul és teljes védelemben zajlanak a 2020/2021-es évadunk előadásai. „Új nyitvatartás mellett, hétköznap 9-17 óráig Jegyirodánk; VIP pavilonunk pedig hétköznap 10-15 óra között, illetve már szombatonként 10-13 óra között várja kedves nézőinket jegyekkel, bérletekkel. Már hírlevelünk is elindult, melyre a weboldalon tudnak feliratkozni. Csatlakozzanak a friss információkért a Veszprémi Petőfi Színházról!” - hívta fel a figyelmet az újításokra.

„Nagyon fontos hogy a jeles napokról is megemlékezzünk. A VIP egy kiváló lehetőség arra, hogy a szabadban együtt tudjunk ünnepelni nézőinkkel, a biztonsági előírásokat betartva.” - mondta el, majd hozzátette, mivel Színházunk népszínházi kínálatot ad, és a veszprémi közönség kifejezetten a szívében őrzi az operettet, fontosnak tartottuk, hogy megemlékezzünk a magyar operettről. Kínálatunk mellett, büszkék vagyunk rá, hogy augusztusban már harmadik alkalommal emlékeztünk meg az operett csillagról, Rátonyi Róbertről a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválon, mely minden évben megrendezésre kerül. „Méltán kapott Hungarikum minősítést ez a csodás műfaj. Nincs olyan magyar ember, akinek ne dobbanna meg a szíve, és ne járna a lába a magyar operett ritmusára.”

A délelőttre a SzínHázVilág táborosai is készültek egy meglepetés produkcióval. „Bár a műfaj, melyet elsajátítottak nem a korosztályuké, mégis nagyon ügyesen, fegyelmezetten vették az akadályt, és egy igazán csodálatos, energiával teli előadást raktak össze.” - tette hozzá az Igazgatóhelyettes.

A Veszprémi Petőfi Színház művészei és fiatal tehetségei által nyújtott fantasztikus élmény mellett, Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválos és Veszprémi Petőfi Színházas lufival térhettek haza a Kossuth utcára látogatók.

Köszönjük, hogy a mai délelőtt folyamán is ennyien velünk tartottak, és együtt ünnepelhettük nézőinkkel a Magyar Operett Napját! Találkozzunk novemberben is a Veszprémi Ifjak Pontja előtt!

Addig is figyeljék havi műsorunkat, váltsanak jegyet Jegyirodánkban és Kossuth utcai VIP pavilonunkban, és jöjjenek a Veszprémi Petőfi Színházba! Vigyázunk Önökre!

Biztonságban Színházunkban!