Operettcsillagok kiállítás Veszprémben
2019. május 24.
Rátonyi Róbert életéről és öt kiváló operettcsillagról is megemlékezik a II. Rátonyi Róbert Operettfesztiválhoz kapcsolódó kiállítás, amely Veszprémben soha nem látott fellépőruhákat, családi fotókat, személyes levelezéseket is bemutat.
Operettcsillagok kiállítás Veszprémben
Rátonyi Róbert mellett Honthy Hanna, Zentai Anna, Latabár Kálmán, Feleki Kamill és Németh Marika egykori – Veszprémben soha nem látott – fellépőruhái is gazdagítják az Operettcsillagok című kiállítás anyagát.

Rátonyi Róbert féltve őrzött családi fotóit is megtekinthetik a látogatók, megismerhetik szüleit, gyermekkorát, valamint számos családi esemény is felelevenedik a képeken.

A kiállítás természetesen megemlékezik Rátonyi Róbert veszprémi rendezéseiről és több szívhez szóló személyes levelezésébe is betekinthetünk.

Az Operettcsillagok című kiállítás megnyitója 2019. május 27-én, hétfőn 11 órakor lesz a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában, amelyen részt vesz Oszvald Marika Kossuth- és Jászai-díjas, Érdemes művész, a Budapesti Operettszínház művésze, valamint ifj. Rátonyi Róbert zongoraművész, zeneszerző.

Mai műsor
19:00 A MÁSODIK TERÍTÉK Latinovits-Bujtor Játékszín
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 A MÁSODIK TERÍTÉK Latinovits-Bujtor Játékszín