Egy hónap van hátra a fesztiválig
2018. május 21.
Egy hónap múlva kezdetét veszi a Rátonyi Róbertről elnevezett négynapos operettfesztivál a Veszprémi Petőfi Színház szervezésében.
Egy hónap van hátra a fesztiválig
Az esemény vázát az esti előadások alkotják, amelyek köré számos tartalmas program épül.

Az első napon, a nyitóceremóniát követően, a színház előtt felállított színpadon tekintheti meg a közönség a Bor, mámor, szerelem című operettkoktélt, melynek szereplői Füredi Nikolett, Buch Tibor, Keller János, Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi, Tűzkő Sándor, Juhász Illés és a zenekar.

Az esemény második estéjén magyar nóta és operett estet tartanak a Veszprémi Petőfi Színház színpadán. A szórakoztatásról Kállay Bori, Fonyó Barbara, Berkes János, Halas Adelaida és Szeles József gondoskodik élő zenekar kíséretében Báder Ernő vezetésével.

Június 23-án A régi nyár című operettet ezúttal a Budapesti Operettszínház előadásában láthatjuk Kalocsai Zsuzsa, Oszvald Marika, Faragó András és Gergely Róbert főszereplésével. Érdekesség, hogy ez a darab volt Rátonyi Róbert első veszprémi bemutatkozó rendezése.

A fesztivált nagyszabású operett gála zárja kiváló szólisták közreműködésével. Fellép többek között a Budapesti Operettszínházból Vadász Zsolt, Lukács Anita, Laki Péter, Kardffy Aisha, Oszvald Marika, Peller Károly, valamint az Operettszínház nagyzenekara Dinyés Dávid vezényletével.

A fesztivál mind a négy napján gazdag kísérőprogram várja a kikapcsolódni vágyókat. A szabadtéri rövid színpadi műsorok mellett népművészeti kirakodóvásár, családi programok színesítik a kínálatot, lesz bábszínház, jönnek bohócok és sok-sok meglepetés.

A következő hetekben, napokban folyamotosan szállítjuk a programok részleteit az alábbi oldalon: http://www.petofiszinhaz.hu/operettfesztival

Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások