„Őrült Karnevál” Farsangi mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban! Jelmezverseny, retro party, fergeteges hangulat!
2023. január 30.
Hagyományainkhoz híven idén sem hagyjuk nézőinket farsangi mulatozás nélkül, hiszen február 21-én 19 órakor a musical irodalom legnagyobbjai és a legismertebb táncdalok szólalnak meg művészeink előadásában! Idén is készülünk jelmezversennyel, értékes színházi nyereményekért! „Őrült karnevál” Farsangi Mulatság!
„Őrült Karnevál” Farsangi mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban! Jelmezverseny, retro party, fergeteges hangulat!
Igazi retro party zengeti meg február 21-én 19 órakor a Veszprémi Petőfi Színház falait! Közös énekre, táncra hívjuk Önöket! A legismertebb musical és táncdal slágerek szólalnak meg egy vidám, zenés est keretében! Mulatságunk előtt – hagyományainkhoz híven - Farsangi-koktéllal (alkohol és alkoholmentes változatban) és fánkkal várjuk nézőinket!

Nem lenne igazi farsangi hangulat jelmezverseny nélkül, melyre a tavalyi évben is közel 50 néző jelentkezett kreatívabbnál-kreatívabb ötletekkel! Öltsék fel kedvenc farangi jelmezeiket, jöjjenek el zenés estünkre és nyerjenek értékes színházi ajándékokat! Jelmezeiket a Színház zsűrije és a nézők előtt mutathatják be, akik közösen döntenek majd a végeredményről!

Fergeteges, farsangi hangulat és egy vidám est várja Önöket! Jegyek online: https://petofiszinhaz.jegy.hu/program/orult-karneval-farsangi-mulatsag-143592/932479 vagy személyesen Jegyirodánkban (H-P: 9-17). További információ: 20/772-8200 vagy jegyiroda@petofiszinhaz.hu.

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!