2,1 millió forint gyűlt össze Jótékonysági Musical Gálánk során!
2023. január 16.
450 néző részvételével utaztunk a zene szárnyán Jótékonysági Musical Gálánk során, melynek bevételét a szentkirályszabadjai Nimród gyógyulásához adtuk a családnak. Az összetartás ereje ismét megmutatkozott, hiszen több, mint 2 millió forint gyűlt össze az est során, amely álló vastapssal ért véget!
2,1 millió forint gyűlt össze Jótékonysági Musical Gálánk során!
„Ennyi angyalt még sosem láttunk egy helyen, hiszen Önök azok, akik segítették estünk célkitűzésének elérését, hogy egy másik csodálatos kis angyalkát meg tudjunk ajándékozni, hogy elérje álmait!” – nyitotta meg Jótékonysági Musical Gálánkat Színházunk igazgatója, Oberfrank Pál.

„Néhány héttel ezelőtt, egyik reggel felhívott - egy akkor még számomra ismeretlen - hölgy, aki a segítségemet kérte. Elmondta, hogy a közelben él egy harcos kisfiú, akit Nimródnak hívnak, aki életének eddigi hét esztendejét – szüleivel együtt - végigküzdötte kitartóan, harciasan. Ahhoz, hogy ennek a kisfiúnak az álma megvalósuljon, hogy lábra tudjon állni és megtegye önálló lépéseit, egy nagyon drága kezelésre van szükség, melynek előteremtéséhez hívott segítségül. Azonnal igent mondtam, és mire a beszélgetést befejeztük, már tudtam a megoldást. A Veszprémi Petőfi Színház társadalmi szerepvállalása mindig is kiemelkedő volt, így biztos voltam benne, hogy ez alkalommal is a jó ügy szolgálatában összefogunk és a kollégáimmal együtt tenni tudunk Nimród gyógyulása érdekében. Ehhez azonban kellettek Önök is, akik a hívásunkra igent mondtak és eljöttek. Így állt össze ez a segítő csapat, amely ma nagy csodát tett és örömet okozott egy kihívással élő család életében.” – mondta el az ötletgazda, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.

A gála során nagy örömünkre Nimród és családja is bemutatkozott! Nimród pedig annyira jól érezte magát a színpadon, hogy a hatalmas tapsot egy nagy mosollyal és puszik dobálásával köszönte meg!

Köszönjük a veszprémi lakosoknak, veszprémi cégvezetőknek, intézmények vezetőinek, Társulatunk tagjainak, a Színházi Büfé dolgozóinak, akik mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy 2.106.000 Ft-ot tudtunk ma átadni Szakonyi Nimródnak és családjának, mely a kezelések egy részét fedezni tudja!

Amennyiben a jövőben is szeretnék támogatni Nimródot, az életútját bemutató honlapon keresztül megtehetik: https://harcosnimrod.hu/ .

Hatalmas hálával és köszönettel fordulunk Önökhöz! Ismét megmutatkozott, hogy Veszprém összetartó közösség és egymás segítésére mindig kiemelt figyelmet fordít!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!