Farsangi Kukamese a Kerényi Imre Kult-Magtárban!
2023. január 15.
Február 4-én 10.30-kor egy vidám délelőttre és kedves mesejátékra invitáljuk a családokat: Farsangi Kukamesénk nem csak zenében, táncban, vicces pillanatokban gazdag, de a szelektív hulladékgyűjtésről is tanulhatunk, miközben együtt ihatjuk a kakaónkat és ehetjük a finom kalácsot! Jelmezversennyel is készülünk, melynek keretében értékes színházi ajándékokat nyerhetnek a résztvevők!
Farsangi Kukamese a Kerényi Imre Kult-Magtárban!
A Veszprémi Petőfi Színház célja, hogy Balatonalmádiban is hagyományőrző előadásokat hívjon életre, és Almádi lakosait is a színház, a zene feltöltő erejével tudjuk fogadni! Egyik ilyen kezdeményezésünk a farsangi mulatság, mely esemény ez évben a mulatságos, fülbemászó dallamokkal teli és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára a figyelmet felhívó Kukamese előadásunk keretében valósul meg! A délelőtt során kakaóval, kaláccsal vendégeljük meg a nézőket!

Jelmezversenyt is hirdetünk! Érdemes magukra ölteni kedvenc jelmezüket, hiszen értékes színházi nyeremények gazdái lehetnek a délelőtt során! Ha valaki Kukamesénk egyik szereplőjének öltözik, egy különleges élményben lesz része!

Várjuk Önöket február 4-én délelőtt 10.30-kor a Kerényi Imre Kult-Magtárban, ahol a hulladékok életre kelnek, éreznek, sírnak, nevetnek!

Minden, ami kultúra! Minden, ami Veszprémi Petőfi Színház! Minden helyzetben közösségben a közönséggel!