MINDEN NAPRA EGY PETŐFI VERS A VESZPRÉMI PETŐFI SZÍNHÁZBAN!
2022. december 19.
Névadónk, Petőfi Sándor 200 éve 1823. január 1-jén született. A jeles évforduló, a PETŐFI’200 ÉV alkalmából Színházunk 2023-ban minden egyes nap 17.00 órakor várja a gyönyörű előcsarnokunkban kialakított vers-stúdióban a szavalni vágyó veszprémieket. A program célja, hogy nézőink, Veszprém város lakosai minden nap egy számukra fontos, különleges Petőfi vers szavalásával, felolvasásával tisztelegjen, ünnepelje híres költőnk születésének kerek évfordulóját. A verselést a Veszprémi Petőfi Színház hivatalos Facebook oldalán élőben közvetítjük majd.
MINDEN NAPRA EGY PETŐFI VERS A VESZPRÉMI PETŐFI SZÍNHÁZBAN!
Kik jelentkezhetnek? Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez egy Petőfi vers szavalásához!

Hogyan regisztrálhatnak? Az eseményen való részvételi szándékukat a vers@petofiszinhaz.hu e-mail címre várjuk.

Mi történik a regisztráció után? Szervezési irodánk dolgozói a beérkezett regisztrációk ismeretében elkészítik a beosztást, melyről e-mailben értesítik a jelentkezőt. Az esemény napján, az aznapi szavalót 12 óráig telefonon felkeresik. Minden jelentkezőt arra kérünk, hogy abban az esetben, ha betegség miatt nem tudnak részt venni az egyeztetett napon, akkor telefonon, vagy e-mailen jelezzék ezt a Veszprémi Petőfi Színház Jegyirodáján.

A szavalások Facebook oldalunkon ( https://www.facebook.com/VeszpremiPetofiSzinhaz/live_videos/?ref=page_internal ), Youtube csatornánkon ( https://www.youtube.com/APetofiSzinhaz/videos ) és honlapunkon ( https://www.petofiszinhaz.hu/Szinhaz-tv ) is visszanézhetőek!

Várjuk jelentkezésüket a vers@petofiszinhaz.hu e-mail címre!