Keresztes Gábor és Keller Márton táncos-komikusok szerepében a Viktória operettben!
2022. november 23.
A humorosabb oldalt képviseli majd a december 16-án bemutatásra kerülő Viktória operettben Keresztes Gábor színművész és Keller Márton gyakorlatos színész. Velük beszélgettünk az előadás kapcsán, két táncpróba között.
Keresztes Gábor és Keller Márton táncos-komikusok szerepében a Viktória operettben!
A szerelemmel átszőtt, mégis komoly témákat érintő Viktória Operettben számodra mi a legmegindítóbb pillanat?
Keller Márton: Azt gondolom, hogy akárcsak rengeteg másik operettnek, a Viktóriának is az egyik legfőbb mondanivalója, hogy a szerelem mindent legyőz, azonban ebben a darabban ez a téma egy még különlegesebb és izgalmasabb oldalról van megvilágítva, ugyanis Viktória két férfi között vívódik, de erről nem is árulnék el többet, ugyanis minden Kedves Nézőnek szívből ajánlom az előadást, hogy élőben, velünk együtt éljék át ezeket az izgalmakat.
Keresztes Gábor: A szerelem valóban képes felülkerekedni mindenen, ezt bizonyítja a Viktória című operett is. Legyen az háború vagy bármilyen nehéz helyzet az életünkben, ami sokszor kilátástalannak tűnhet, akár minden ember számára, az is megoldódhat kellő elfogadással és szeretettel.

Mit gondolsz miért fog a nézőknek tetszeni az operett?
Keller Márton: Ez egy nagyon különleges operett, ugyanis a fantasztikus történet és a gyönyörű zene mellett három különböző országba, az első világháború történelmébe és különböző zenei stílusokba is elkalauzolja a Közönséget.
Keresztes Gábor: Fontos előre tudni a darabról, hogy ismert operett slágerek hangzanak fel, mint például a Honvéd banda szól a Stefánián. Ami megkülönbözteti a többi operettől, hogy ebben két táncos-komikus és két szubrett jelenik meg sok humoros szituációban mutatkozva, ezzel biztosan megragadjuk a nézők figyelmét, és maradandó színházi élményt tudunk nyújtani!
(Keller Márton, a Veszprémi Petőfi Színház gyakorlatos színésze)
(Keresztes Gábor, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze)