Exkluzív szórakozás idén Szilveszter napján is a Veszprémi Petőfi Színházzal! Búcsúztassuk együtt az évet!
2022. november 21.
Idén Szilveszterkor is különleges, színes és báli hangulatot idéző programokkal, ínycsiklandó menüsorral várjuk nézőinket! Töltsék az év utolsó napját a Veszprémi Petőfi Színházzal élőzenével, fergeteges gálaműsorral és hajnalig tartó mulatsággal!
Exkluzív szórakozás idén Szilveszter napján is a Veszprémi Petőfi Színházzal! Búcsúztassuk együtt az évet!
A Veszprémi Petőfi Színháznak kiemelten fontos – bérletes nézőink kiszolgálása, és az előadások színpadra állítása mellett -, hogy helyt álljunk a szerepvállalás világában is, és olyan ügyek mellé álljunk, ami a nézők számára is nagy jelentőséggel bír. Az év vége, az idei esztendő elbúcsúztatása, egy új év kezdete, éppen egy ilyen esemény!

„Mi, a Veszprémi Petőfi Színház társulata igyekszünk a szilveszter közös ünneplésének hagyományát megőrizni, hogy a közönségünknek most is kulturált, exkluzív szórakozási lehetőséget biztosítsunk! Az Óév búcsúztatása hagyományos jelleggel bír, igazán népszerű Színházunkban. Bár a pandémia miatt picit mellőznünk kellett, de akkor sem hagytuk igazi Veszprémi Petőfi Színházas szilveszteri élmény nélkül a lakosokat, hiszen kimentünk a házak közé és oda vittük ki a szórakozást az emberek számára. Azonban idén újra várjuk szeretettel nézőinket, különleges programelemekkel, gasztronómiai élményekkel, exkluzív bál jellegű hangulattal!” – mondta el Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser, aki minden évben igyekszik újabb és újabb ötletekkel színesíteni szilveszteri programunkat, hogy minden néző minőségi szórakozással, szeretetben, zenében, kultúrában gazdagan búcsúztassa az évet.

Szeretettel hoztuk el Önöknek az idei szilveszteri programjainkat!

A Szilveszter napja számunkra egy fergeteges, élőzenés „Ma este pezsgőpukkan…” Szilveszteri Operettgálával kezdődik 17 órakor, melyre bárki jegyet tud váltani. Az előadás előtt fogadóitallal, szünetben pedig különleges pezsgőkoktéllal várjuk nézőinket. A színházi előadás után száz főnek van lehetősége, hogy az előcsarnokunkban megterített, feldíszített, gyönyörű környezetben, egy hajnalig tartó mulatságon vegyen részt, ahol szintén kiemelten minőségi műsor várható, élő zenével és társulatunk művészeivel.

„Természetesen sok további program tarkítja még az éjszakát, például a már megszokottá vált „Bú felejtő és gond elűző szertartás”, melyet én indítottam el. Ezt kifejezetten szeretik a nézők, mely egy fáklyás, „elégetős” szertartás, ahol kicsit megkönnyítjük a lelkünket, a szívünket a sok gondtól, tisztább lélekkel és felszabadultan indítjuk az új évet együtt, közösségben.” – tette hozzá Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.

Emellett idén is tombolával és értékes nyereményekkel várjuk a vacsoravendégeket. Számos felajánlást kaptunk veszprémi vállalkozóktól is, de neves festőművész műveit is meg lehet nyerni, ahogy a Herendi Porcelánmanufaktúra nívós kincseit is haza lehet vinni. Közös tánccal, vetélkedőkkel és vetítéssel is készülünk az előcsarnokban, miközben közösen ünnepeljük az új esztendő érkezését is, finom pezsgő kíséretében.

Fontos a gasztronómiáról is szót ejtenünk, hiszen eddig is mindig nagyon finom és tartalmas menüsorral vártuk a közönséget, azonban idén ebben is megjelenítjük az exkluzivitást! Újítunk az étlapon is, lesznek egyben sült malacok és csülök parti a Csesznek Kemencés Csülök közreműködésében. Természetesen, a sok sós új év köszöntő finomság mellett, édesen zárjuk a 2022-es évet, ebben pedig társunk a Schőnig Cukrászda és Kávéház.

„Én mindenkit arra bíztatok, hogy jöjjenek, töltsék a Szilvesztert is velünk! Erre az alkalomra megint fel lehet ölteni a szép ruhát, gyönyörű atmoszféra, jó hangulat és egy kiemelt esemény várja Önöket az év utolsó napján is!” – hívja az érdeklődőket az Igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.

Jegyeket online is tudnak váltani: https://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Havi-musor/Ma-pezsgo-pukkan vagy személyesen Jegyirodánkban (H-P: 9-17). Bővebb információkért keressék bizalommal Szervező kollégáinkat a 20/772-8200-as telefonszámon vagy a jegyiroda@petofiszinhaz.hu e-mail címen.

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel! Közösségben a közönséggel az év utolsó és az év első napján is!