Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Emeljük a gyermekeket a magasba! rekordkísérlet! Vidám, családi délután vár mindenkit!
2022. szeptember 21.
Szeptember 24-én 10.30-tól táncházzal, kézműveskedéssel, szabadtéri játékpontokkal, családi szórakozással, és vidám, kutyabarát Kukamese zenés mesejátékunkkal egybekötötten kerül megrendezésre a jubileumi Emeljük a magasba a gyermekeket! kezdeményezés!
Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Emeljük a gyermekeket a magasba! rekordkísérlet! Vidám, családi délután vár mindenkit!
Öt éve indult el a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által ez a fantasztikus kezdeményezés, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a családalapítás, gyermekvállalás fontosságára, valamint arra, hogy egy gyermek örömteli áldás és az élet kiteljesedése. Idén szeptember 24-én 11 órakor összesen 35 magyarországi, és 3 határon túli városban emelik a szüleik büszkén magasba a gyermekeiket!

Mivel a kezdeményezés idén jubilál, ezért három napos eseménnyel és megannyi vidám pillanattal készülnek a szervezők! Szeptember 24-én a Színház egész területén táncház, kézműves foglalkozások, családi játszóházak, mini kresz-pálya és megannyi gyermek program várja a veszprémi családokat!

Színházunk évek óta ad teret a rekordkísérletnek, mely idén sincs másképp! Azonban most nem csak helyet biztosítunk a rendezvénynek, de vidám, tanulságos, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára figyelmet felhívó – rendkívüli - kutyabarát Kukamese darabunkkal ajándékozzuk meg a veszprémi családokat, gyermekeket. „A Veszprémi Petőfi Színháznak kiemelten fontos az ifjúság, a gyermek közönség! Ahogy fogalmazni szoktunk, okosan, tudatosan és az ő gondolataikat, kérdéseiket beleszőve kell előadást színpadra vinni, hiszen belőlük nevelődik a következő nézőközönség! Előadásaink létrehozása mellett, elengedhetetlennek tartjuk a társadalmi szerepvállalást és mindig üdvözítjük, amikor kultúrával, színházzal köthetünk össze ilyen eseményeket, mint az Emeljük a magasba a gyermekeket! kezdeményezés is.” – tette hozzá a sajtótájékoztatón Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser. Kukamese zenés mesejátékunk kutyabarát és ingyenes, azonban előzetes jelentkezéshez kötött, melyet a jegyiroda@petofiszinhaz.hu e-mail címen, a 20/772-8200-as telefonszámunkon vagy személyesen Jegyirodánkban (H-P: 9-17) tudnak megtenni.

Csatlakozzanak a kezdeményezéshez, töltsenek el együtt egy fantasztikus délelőttöt megannyi programmal, vidámsággal! A három napos rendezvényről bővebben az Emeljük a magasba a gyermekeket! esemény honlapján: https://gyereketamagasba.hu/ , illetve Facebook oldalán olvashatnak: https://www.facebook.com/gyereketamagasba .

Találkozzunk szeptember 24-én 10.30-kor a Színház előtti téren, emeljünk fel minél több gyermeket, döntsük meg a tavalyi rekordszámokat! Ünnepeljük együtt a gyermekeket!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel! Közösségben a gyermekekkel is!