Szeptemberben ismét NYÍLT NAP a Veszprémi Petőfi Színházban!
2022. szeptember 5.
Szeptember 10-én szombaton 15 órától hagyományos jelleggel ismét megrendezésre kerül a Veszprémi Petőfi Színházban a minden évben több száz színházkedvelőt vonzó NYÍLT NAP! Vidám, a színházi világba betekintést nyújtó Hétpróba a bérletekért programsorozattal, extra kedvezményes bérletvásárlási lehetőséggel és zenés műsorral várjuk Önöket a Dísztéren és a Színházban egyaránt!
Szeptemberben ismét NYÍLT NAP a Veszprémi Petőfi Színházban!
Szeptember második hétvégéjén ismét Nyílt Napunkkal várjuk Önöket, ahol hagyományosan megrendezésre kerül Hétpróba a bérletekért vetélkedőnk is! A lelkes jelentkezők kipróbálhatják magukat világosítóként, kellékesként, ügyelőként, színészmesterséget tanulhatnak vezető művészeinktől, megtanulhatják a gyorsöltözés titkait, valamint egy dalt és koreográfiát is, melyet a nap végén közösen adnak elő a résztvevők és a művészek a Dísztéren! Érdemes jelentkezni a programsorozatra, hiszen nem csak egy vidám, felejthetetlen délutánt tölthetnek el a Veszprémi Petőfi Színházban, de számos ajándék talál gazdára a délután végén! Induljanak el velünk erre az izgalmas kalandra:

- AkusztiKaland: VIKTÓRIÁÉRT INDUL A „HONVÉD BANDA” - daltanulás és hangfelvétel
- MegVilágosodás: HOLDBELI fényáradat - világosítói feladatok
- SzínÉsszerűen: legyél Te is PetőfIfjú! – színészmesterség fortélyainak elsajátítása
- FelÜgyelőség: ÉvadraHívó - ügyelői feladatok
- KellékKavalkád: ILLATos kellékSZERTÁR - kellékezési feladatok
- RongyLábakon: MagyarVirtusTánc – a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválra-hangoló
- RuhaTárház: FARMERKIRÁLYság a jelmeztárban - gyorsöltözés-feladat

Nyerje meg kedvenc dalát, húzza ki nótáját! A Dísztéren sem hagyjuk Önöket program nélkül: egész napos zenés műsorral készülünk, melynek dalait a nézők sorsolhatják ki! Tartsanak velünk, hiszen kvízjátékokkal, értékes színházi nyereményekkel és vidám hangulattal várjuk Önöket! Ne felejtsék, szeptember 10-én ismét lehetőség nyílik extra kedvezményes bérletvásárlásra a 2022/23-as évadunkra Jegyirodánkban!

A vetélkedőre jelentkezni előzetesen Jegyirodánkban (H-P: 9-17) tudnak, vagy a jegyiroda@petofiszinhaz.hu e-mail címen, illetve 20/772-8200-as központi telefonszámunkon!

Jöjjenek el, tekintsenek be a színház varázslatos világába, váltsák meg bérleteiket a 2022/23-as Szeretet évadunkra és töltsenek el egy vidám napot a Veszprémi Petőfi Színházzal! Találkozzunk szeptember 10-én Nyílt Napunkon!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!