Fergeteges ünnepi előadás, élő cigányzenés, zenés színházi előadásokkal és meglepetésekkel tarkított hajnalig tartó mulatság! Szilveszter bolondulásig
2022. január 1.
Idén december 31-én hagyományainkhoz híven – és legnagyobb örömünkre közönségünkkel együtt – nagyszabású élőzenés szilveszter esttel-éjszakával, ínycsiklandó ünnepi menüsorral, különleges pezsgő-koktélokkal, kabaréval, tombolával, gondűző szertartásunkkal és megannyi meglepetéssel búcsúztattuk az óévet és köszöntöttük az új esztendőt!
Fergeteges ünnepi előadás, élő cigányzenés, zenés színházi előadásokkal és meglepetésekkel tarkított hajnalig tartó mulatság! Szilveszter bolondulásig
„Nagyon készültünk erre a mai napra, estére, hiszen a múlt esztendőben ilyen formában nem találkozhattunk nézőinkkel, más formában ünnepeltük együtt a Szilvesztert. Nagy öröm számunkra, hogy idén így lehetünk Önökkel! Nagyszabású lesz az idei szilveszteri mulatságunk, mellyel feltöltődést adunk a nehéz helyzetben” – emelték ki pohárköszöntőikben Színházunk vezetői, Obrefrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, kreatív menedzser a fergeteges, hosszú vastapssal záruló Szécsi Pál-est után a színpadon. A szilveszterre készült - élőzenés, Szécsi Pál csodálatos munkásságát feldolgozó - est során közreműködtek Gergely Róbert, Rátonyi Róbert és zenekara, a Stúdió11 Combo, valamint a Veszprémi Petőfi Színház művészei, Módri Györgyi, Hirschl Laura, Horváth Csenge, Kőrösi Csaba, Keresztes Gábor és Keller Márton.

Az előadást követően ínycsiklandó menüsorral vártuk vendégeinket Színházunk előcsarnokában. A finom falatokról, desszertekről egész este az Óváros étterem gondoskodott. Az est folyamán a szórakoztató, táncra perdítő, humborbonokkal, operettekkel és táncdalokkal színesített műsor hangulatát a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál és „Tapsolj csak nékem!” Operettgálánk oszlopos tagjai, Horváth Elemér Emi és Horváth Péter biztosították élő cigányzenével, illetve művészeink, Hirschl Laura, Horváth Csenge, Keresztes Gábor és Keller Márton közreműködésével. Éjfél után pedig – tűzijátékot az állatok védelme miatt idén is mellőzve - vendégeinkkel közösen égettük el az előző év gondjait – hagyományos szertartásunkkal - a Színház előtti téren.

Az előadásunk nézőink és a mulatságon résztvevő vendégeink hálás, köszönő visszajelzései bizonyítják, hogy nagyon-nagyon jól érezték magukat a kikapcsolódásra vágyók a Veszprémi Petőfi Színház különleges szilveszter estéjén-éjszakáján, mely hajnali három óra után zárult.

Köszönjük, hogy sokszázan velünk tartottak Szilveszter Bolondulásig! eseményünkön és, hogy velünk búcsúztatták az évet! Békés, boldog, színházi élményekben gazdag új esztendőt kíván a Veszprémi Petőfi Színház Társulata! Tartsanak velünk 2022-ben is!

2022-ben is minden helyzetben közösségben a közönséggel!

A fergeteges hangulatról, estéről-éjszakáról további képeket galériánkban találnak: https://www.petofiszinhaz.hu/Galeria/Szilveszter-bolondulasig-2021