Vidám, nyári hangulat, színház és zene minden mennyiségben: Ez történt Nyílt Napunkon!
2021. szeptember 12.
Szeptember 11-én 15 órától egészen este 18 óráig vártuk Veszprém és a környező települések lakóit Hétpróba a bérletekért vetélkedővel, extra kedvezményes bérletekkel, zenés műsorral, évadismertető kvízjátékokkal, értékes színházi nyereményekkel, fotó fallal, csillámtetkóval és sok-sok meglepetéssel!
Vidám, nyári hangulat, színház és zene minden mennyiségben: Ez történt Nyílt Napunkon!
A hagyományos jelleggel minden szeptember második hétvégéjén megrendezésre kerülő Nyílt Napunk - ahogy Társulatunk nyara is - nagyon mozgalmas, vidám, színházzal és feltöltő erővel teli volt! A délutánt Oberfrank Pál, Színházunk igazgatója nyitotta meg, köszöntve az idelátogatókat, és vetélkedőnk résztvevőit, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser pedig ismertette a nap menetét. Idén is hatalmas érdeklődés mellett zajlott le Hétpróba a bérletekért programsorozatunk, mely során hét, a nézők számára láthatatlan, de a Színház számára elengedhetetlen szakmával ismerkedhettek meg a versenyző csapattagok. Így vettek részt AkusztiKaland, MegVilágosodás, SzínÉsszerűen, FelÜgyelőség, RuhaTárház, KelléKavalkád és Rongylábakon fantázianevű Tárakban, ahol a hangosítás, színpad világítás, színészmesterség, ügyelői feladatok, gyorsöltözés, kelléktár kulisszatitkaiba is betekintést nyerhettek. Mindeközben a Dísztéren a várakozó csapatok, odalátogatók, bérletvásárlás sorában várakozók művészeink - Módri Györgyi, Hirschl Laura, Horváth Csenge, Keller Márton és Kulcsár-Székely Attila - előadásában élvezhették az operettekből-, musicalekből-, táncdalokból összeállított zenés, vidám műsort, melynek dalait a nézők húzhatták ki dal-cilinderünkből. 

Természetesen, idén sem mehettek haza résztvevőink üres kézzel, hiszen extra kedvezményes bérleteink mellett évadismertető kvízjátékkal és számos értékes, színházi nyereménnyel, valamint jegyekkel vártunk mindenkit, a legkisebbeket pedig színházas lufival leptük meg! A kvíz nyeremények mellett Petőfi összes bérletet, az esemény legfiatalabb résztvevőjének Aranyalma és legidősebb résztvevőjének Őszikék bérletet sorsoltunk ki.

A délután során a SzínHázVilág és Carpe Diem! táborosai meglepetés műsorral készültek, mellyel Veszprém megye-szerte viszik el a színház, a zene gyógyító, feltöltő erejét és a vidám hangulatot! Nyílt Napunkat idén is a Hétpróba a bérletekért vetélkedőn megtanult közös tánccal zártuk a Dísztéren. A népszerű vetélkedő a sok-sok érdeklődő és versenyző próbatételét követően a tervezettnél később ért véget, így 19.00 óráig tartott az önfeledt kikapcsolódást nyújtó hagyományos játékunk!

Köszönjük, hogy ismét együtt lehettünk Nyílt Napunkon közösségben közönségünkkel! Köszönjük, hogy velünk tartottak! Találkozzunk a Veszprémi Petőfi Színházban és Latinovits-Bujtor Játékszínünkben a 2021/22-es színházi évadunk előadásai során is!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!

A vidám délutánról további képeket galériánkban láthatnak: https://www.petofiszinhaz.hu/Galeria/Nyilt-Nap-2021
Mai műsor
19:00 A HŐSTENOR Nagyszínház
21:00 TORTÚRA Latinovits-Bujtor Játékszín
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 A HŐSTENOR Nagyszínház
21:00 TORTÚRA Latinovits-Bujtor Játékszín