Legyél Te is PetőfIfIAkadémIsta! - HOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2021. augusztus 25.
A PetőfIfiAkadémia képzésünk célja, hogy a résztvevők izgalmas tantárgyakon keresztül komoly tudásra tegyenek szert a Színház világáról, működéséről, szem előtt tartva a színházi utánpótlás-képzésnek fontosságát.
Legyél Te is PetőfIfIAkadémIsta! - HOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kedves Diákok! Kedves Szülők!

Örömmel értesítjük a diákokat és a szülőket, hogy 2021. szeptemberében útjára indítjuk - Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes–kreatív menedzser, mentálhigiénés szakember vezetésével - PetőfifiAkadémiánkat.

A képzés célja, hogy a résztvevők izgalmas tantárgyakon keresztül komoly tudásra tegyenek szert a Színház világáról, működéséről, szem előtt tartva a színházi utánpótlás-képzésnek fontosságát.

Az Akadémia – 4 féléves időtartamában - keretein belül elsődleges a Színházi szakma teljes körű megismertetése, az utánpótlásképzés, a továbbtanulás irányának segítése, de természetesen – a táborainkban tapasztalt szellemiség értelmében - nagy hangsúlyt kap a közösség- és kapcsolatépítés és a személyiségfejlesztés. A Veszprémi Petőfi Színház szakemberei, meghívott neves előadók, vendégművészek segítik majd a közös munkát. A képzés szombatonként lesz, 10-18 óra között, mely napokon az ebédről is gondoskodunk. Részletekről a jelentkezést követően szülői- és diákértekezlet keretein belül tájékoztatást adunk. Mindent megtanulhatnak, mindent kipróbálhatnak, mindent megtapasztalhatnak! Mindent, ami a színházhoz kell! Színjátszástól a színházvezetésig! Tantárgyaink: SzínÉsszerűen, KreatívTan, MegVilágosodás, AkusztiKaland, SzakAsszisztáló, MűszAkik, RongyLábakon, MindEgyüttes. Tudással, gyakorlattal, szakmai utakkal, kirándulásokkal, a személyiség erősítésével gazdagodhatnak az ifjak!

Az Akadémiára 13 és 18 év közötti gyermekek jelentkezését várjuk a jelentkezes@petofiszinhaz.hu e-mail címre 2021. szeptember 20-ig! Mivel a létszám korlátozott – max. 25 fő - ezért kérjük, hogy a határidőt nagyon pontosan tartsák be, mert a határidőn túl történő jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni. A jelentkezést követően felvételi beszélgetés lesz, melynek időpontjáról értesítést küldünk.

Várunk szeretettel! Legyén Te is PetőfIfiAkadémista!

A Veszprémi Petőfi Színház közösségben az ifjúsággal is!

A kurzus díjáról és további részletekről érdeklődjön a jelentkezes@petofiszinhaz.hu mail-címen vagy a 88/420-444-es telefonszámon, illetve hamarosan a honlapunkon és Facebook oldalunkon is elérhető lesz minden információ.
Mai műsor
19:00 A HŐSTENOR Nagyszínház
21:00 TORTÚRA Latinovits-Bujtor Játékszín
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 A HŐSTENOR Nagyszínház
21:00 TORTÚRA Latinovits-Bujtor Játékszín