Lélekemelő, fergeteges Bérletek Éjszakája a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren!
2021. június 5.
Hagyományainkhoz híven idén is június első pénteki napján rendeztük meg a Bérletek Éjszakája eseményünket a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren!
Lélekemelő, fergeteges Bérletek Éjszakája a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren!
A kilencedik alkalommal megrendezett hagyományőrző Bérletek Éjszakáját közeli barátunk Balázs Fecó emlékére összeállított, a legismertebb és legmeghatározóbb dalait felvonultató „Amit nem mondhattunk el…” esttel indítottunk a Veszprémi Petőfi Színház színpadán. „Nagyon jó barátunk volt, szerette Veszprémet, szerette a Színházat. Iránta érzett szeretetünket, tiszteletünket igyekeztük átadni ezzel a megható, de mégis csodálatos emlékesttel. Köszönjük, hogy velünk tartottak!” - mondta el Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser, a Bérletek Éjszakájának ötletgazdája, majd hozzátette: „Szeretnénk, ha minden vidéki színházba eljutna Balázs Fecó szellemisége, művészete, dalai és a művészeink által csodálatosan színpadra vitt estünk. Szeretnénk méltón emlékezni rá!”

A lélekemelő, megható est után pedig a dísztéren két átvevőponton extra kedvezményes bérletárakkal vártuk nézőinket. „Különös és egyben nagyszerű dolog, hogy most így itt együtt lehetünk Önökkel! Kicsit úgy érzem, már mindenkinél voltunk, hiszen az elmúlt időszakban az élő színház jegyében vittük el feltöltő műsorunkat számos lakóparkba, utcába „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programsorozatunk, Anyák Napi és Gyermeknapi körmenetünk során.” - köszöntötte a dísztéren már hosszú sorokban várakozó nézőinket Színházunk igazgatója, Oberfrank Pál.

„Kilenc éve ez az esemény egy gondolat volt a fejemben, melyet tettek követtek és végül megszületett a hagyományteremtő Bérletek Éjszakája, melyet a Társulattal és a Nézőinkkel az évek során gondosan nevelgettünk. Hálásan köszönjük, hogy velünk vannak ezen a számunkra nagyon fontos eseményen!” - nyitotta meg a bérletvásárlást Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.

Az est hangulatát a Veszprémi Petőfi Színház művészei és munkatársai szolgáltatták Balázs Fecó szellemiségét őrző, kortársai és kortárs dalokból összeállított zenés műsorral, valamint kvízjátékokkal és vetélkedőkkel, melyeken olyan értékes nyereményekkel lehetett gazdagodni, mint páros belépők előadásainkra, a Veszprémi Petőfi Színház ajándéktárgyai vagy éppen hivatalos pezsgőnk, mely a Varga Pincészet kiváló friss gyöngyöző nedűje, mely különlegessé tesz minden színházi alkalmat. Szabadtéri büfénk pedig egész este várta fogyasztani kívánó vendégeit.

Fantasztikus érzés volt látni, hogy ismét élettel és főleg szeretett nézőinkkel telik meg színháztermünk és díszterünk! Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottak és bérletet váltottak, a Veszprémi Petőfi Színháznak bizalmat szavaznak! Hálásak vagyunk, hogy rengetegen velünk vannak!

Találkozzunk biztonságban a Veszprémi Petőfi Színházban!

Minden helyzetben közösségben a közönséggel!

A fergeteges estéről további képeinket galériánkban nézhetik meg: https://www.petofiszinhaz.hu/Galeria/Berletek-Ejszakaja-2021
Mai műsor
19:00 MOZARTRA VÁRVA... Színház előtti tér
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 MOZARTRA VÁRVA... Színház előtti tér