Június 4-én ismét BÉRLETEK ÉJSZAKÁJA a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren
2021. május 27.
Extra kedvezményes bérletvásárlással és Balázs Fecó korszakát idéző könnyűzenei esttel várjuk az érdeklődőket, nézőket a Színház előtti térre!
Június 4-én ismét BÉRLETEK ÉJSZAKÁJA a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren
Nagy örömmel jelentjük be, hogy - hagyományainkhoz híven június első pénteki napján - június 4-én - az érdeklődök és közreműködők teljes biztonsága mellett - ismét megrendezésre kerül Bérletek Éjszakája eseményünk.

20 órától barátunk, a zenész legenda emlékére készített, „Amit nem mondhattunk el…” Balázs Fecó esttel várjuk nézőinket Színháztermünkben. Jegyeket személyesen a Jegyirodában (H-P: 9-17), a Színházkertnél - faházba kihelyezett - Jegyirodában (H-P: 10-16) és Kossuth utca szívében található VIP pavilonunkban (H-P: 10-16, Szo: 10-13) vagy online: https://www.jegy.hu/program/amit-meg-nem-mondhattunk-el-balazs-feco-emlekest-122876/717894 tudják megváltani. További információkért keressék bizalommal Szervező kollégáinkat a 20/772-8200-as telefonszámon.

21.30-tól pedig extra kedvezményes bérletvásárlással várjuk Önöket szabadtéren, két átvevőponton, a színházkerthez - és a faházba - kihelyezett és a Színház előtti téren sátor alatt felállított Jegyirodánkban.

Az est során Balázs Fecó korszakát megidéző könnyűzenei szórakoztató zenés műsorral, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel és szabadtéri büfével várja Önöket a Veszprémi Petőfi Színház Társulata! A Színházkertnél kihelyezett és folyamatosan fertőtlenített mosdó lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára!

A jelenlegi kormányrendelet értelmében, korlátozott számban 500 főig fogadhatjuk bérletet váltani kívánó nézőinket! Ahhoz, hogy a biztonság és az önfeledtség érzése maximális legyen, kérjük a maszkokat a Színház épületében és a nézőtéren szíveskedjenek használni! Kérjük szíves együttműködésüket a helyszíni intézkedésekkel kapcsolatban!

Biztonságos bérletvásárlás a Bérletek Éjszakáján! Találkozzunk megfelelő távolságban a Színház előtti téren!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!
Mai műsor
19:00 MOZARTRA VÁRVA... Színház előtti tér
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 MOZARTRA VÁRVA... Színház előtti tér