Különleges Kukamese főpróba
2021. április 25.
A már több, mint 170 alkalmat megélt „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programsorozatunkon belül a Kolostorok és kertekhez látogatott el Kukamese darabunk szabadtéri változata.
Különleges Kukamese főpróba
Jövő héttől kezdetét veszi - minden jelenlegi biztonsági intézkedést betartva - „Maradj az óvodában, iskolában, majd mi megyünk!” programsorozatunk, mely keretében Veszprém megye szerte visszük el rég látott legifjabb bérleteseinknek a Kukamese zenés mesejátékot. Azonban - ahogy az elmúlt több, mint egy évben tettük - nem szerettük volna a veszprémi lakosokat sem színházi élmény nélkül hagyni, így „Maradj otthon, majd mi megyünk!” eseménysorozatunkon belül látogattunk ki a Kolostorok és kertekhez az újrahsznosításról szóló mesedarabunk különleges helyszínre készített változatával.

„Az elmúlt egy évben szerettünk volna minden helyzetben közösségben maradni a közönséggel és az élő kapcsolatot fenntartani nézőinkkel, akik a legfontosabbak számunkra. Mivel még nem fogadhatjuk őket a Színházban, ezért elvisszük minden helyszínre, ahová csak tudjuk az élő színházat. Kiemelten fontosnak érezzük, hogy a gyermekek is töltődjenek ebben a nehéz időszakban.” - húzta alá Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser. „A rendkívüli helyszín és programsorozat, rendkívüli alkalmazkodást igényelt, mind a darab írója, mind a rendezője, és mind színészei, közreműködői által. Igyekeztünk olyan rövidített változatot csinálni, melyekkel el tudunk menni olyan különleges helyszínekre, mint a mai, vagy akár az óvoda-, iskolaudvarokra, sportpályákra és egyéb terekre, hogy színházi feltöltő erőt tudjunk vinni.”

„A mai egy különleges főpróba, egy különleges helyszínen, biztonságban, szabadtéren. Hasonlóan szeretnénk majd nézőinket is fogadni: fokozatosan nyitni, és kiemelt figyelmet fordítani mindenki biztonságára, hogy nézőink félelemérzet nélkül tudjanak önfeledten szórakozni jönni a Veszprémi Petőfi Színház elé!” - nyitotta meg a főpróbát Színházunk igazgatója, Oberfrank Pál.

Köszönjük, hogy a közel 40 perc alatt ennyien álltak meg kutyasétáltatás, kirándulás, levegőzés közben! Köszönjük, hogy vigyáztak egymásra és tartották a távolságot!

Vigyázunk Önökre, vigyázzunk egymásra! A vonatkozó szabályok betartása mellett segítünk kitartani!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások