Elindult következő bemutatónk, a Kezed örökké szorítom olvasópróbája
2021. március 30.
Rendkívüli módon - online és jelenléti formában - tartottuk meg Carol Rocamora: Kezed örökké szorítom című színdarab olvasópróbáját. A darab Oberfrank Pál Jászai-díjas, Érdemes művész rendezésében és Varga Szilvia, illetve Kőrösi Csaba játékában kerül színpadra.
Elindult következő bemutatónk, a Kezed örökké szorítom olvasópróbája
„Ez egy nagyon szép történet, levelezés. Szívszorító, hogy ez a kapcsolat időben ilyen rövid volt, távolságban pedig ilyen nagy. A mai világban elképzelhetetlen, hogy ilyen kevés időt töltsünk együtt a szerelmünkkel, és mégis ilyen távolságokba utazzunk el érte.” - nyitotta meg a különleges olvasópróbát a rendező Oberfrank Pál, Színházunk igazgatója.

Főszerepben Varga Szilviát és Kőrösi Csabát láthatja majd a közönség.

A színdarab a gyönyörű levelezést hivatott bemutatni Csehov és szerelme, Olga Knipper között. Carol Rocamora gyönyörű romantikus drámája az Olga Knipperrel együtt töltött hat éven keresztül mutatja be Csehov szenvedélytől fűtött, érzelmekkel és fájdalommal teli személyiségét. Több, mint négyszáz szerelmeslevelet váltottak, melyek most életre keltik nem csak irodalmi és színházi pályafutásukat, de megindító és bensőséges kapcsolatukat is, számos utalással Csehov híres műveinek, a Sirálynak, a Ványa bácsinak és a Cseresznyéskertnek születésére.
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások