Veszprémi Karnevál a belvárosban: „Maradj otthon, majd mi megyünk!” program a VIP pavilon előtt
2021. február 13.
Ma délelőtt karneváli hangulattal érkezett „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programunk a VIP pavilon elé.
Veszprémi Karnevál a belvárosban: „Maradj otthon, majd mi megyünk!” program a VIP pavilon előtt
Tavaly márciusban indítottuk útjára „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programsorozatunkat, mely több, mint 120 alkalmat élt meg. Ma délelőtt - a hideg idő ellenére - maroknyi csapatunk a Kossuth utca szívében található Veszprémi Ifjak Pontja (VIP pavilon) elé „utazott”, hogy farsangi zenés, szórakoztató összeállításukkal elvigyék az élő színházat, a feltöltő erőt a veszprémi lakosoknak.

„Amíg ez a helyzet tart megpróbáljuk az Önök lelkét megmelengetni, és feltöltő, gyógyító erőt adni „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programsorozatunkkal. Nem hagyjuk Önöket cserben, minden helyzetben szeretnénk közösségben maradni közönségünkkel. Reméljük, hamarosan a Veszprémi Petőfi Színház falain belül is találkozhatunk, ugyanis a szakmai munka nem állt meg a zárt kapuk ellenére sem, és számos produkcióval várjuk Önöket. Addig is tartsanak ki, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!” - nyitotta meg a műsort Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.

A karneváli hangulatot ismert magyar slágerekkel, és az elengedhetetlen „Kitartó türelem...” című dalunkkal biztosították művészeink, és fiatal tehetségeink: Módri Györgyi, Hirschl Laura, Horváth Csenge, Kőrösi Csaba, és Keller Márton.

Köszönjük, hogy ennyien hallgattak minket vásárlás, kutyasétáltatás közben, vagy éppen az ablakokból, erkélyekről figyelve! A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások