„Ilyenek voltunk...” különleges kiállítás A tanítónő zártkapus főpróbája előtt
2021. február 12.
Zárt kapuk mögött tartottuk meg „Ilyenek voltunk...” című „Premiertől-premierig” kiállítás-sorozatunk megnyitóját, A tanítónő darabunkhoz kapcsolódóan.
„Ilyenek voltunk...” különleges kiállítás A tanítónő zártkapus főpróbája előtt
Hagyományainkhoz híven ismét megtartottuk új bemutatónkhoz kapcsolódó, tematikus kiállításunkat. Az eseményt a pandémiás időszakban érvényben lévő rendelkezések betartásával és az egészség biztonságát szem előtt tartva rendeztük meg, zártkörűen, a Társulat tagjai körében.

„A „Premiertől-premierig” programunk mostani állomását is igyekeztem úgy kitalálni, hogy kreativitásra és játékra ösztönözze egy időutazáson keresztül Társulatunk tagjait.” - kezdte az ötletgazda, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser. „A tanítónő előadásunkhoz kapcsolódóan iskolás fotókat kértem munkatársainktól, melyek sorszámmal ellátva kerültek kiállításra az előcsarnokban. Kit ismerünk fel a gyermekkori fotókon? Mennyire változtunk? Maradtak-e jellegzetes vonások, tekintetek? – kiderül a megfejtésekből, hiszen a feladat az volt, hogy a sorszámok mellé nevek kerüljenek. Természetesen a játék nyereménnyel teljes, így a kiállítás megnyitóján felfedjük a fotókon szereplők kilétét, és átadjuk a győzteseknek a megérdemelt jutalmat.”

A Társulat tagjai ismét tanúbizonyságot tettek a közösség(ük)ben rejlő erőről, és arról, hogy a Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben él és élni akar.

Minden helyzetben közösségben a munkatársainkkal!
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások