Jót tenni jó Veszprémben! Veszprémi Petőfi Színház élményt adott Veszprémnek!
2021. január 1.
„Különleges szilveszteri műsort kapott Veszprém városa a Színházától”
Jót tenni jó Veszprémben! Veszprémi Petőfi Színház élményt adott Veszprémnek!
Veszprémiek százaitól kaptunk szilveszter éjszakáján megható, köszönő, kedves és elismerő szavakat, bíztatást, támogatást és szívszorító megerősítéseket arra vonatkozóan, hogy mennyire sokat adott a város lakóinak - országosan egyedülálló - különleges szilveszteri összeállításunk. Folyamatosan érkeznek még mindig a hálát és köszönetet kifejező üzenetek, levelek, telefonok és más városok, sőt határon túl élők elismerő levelei is, akik az országos médiából és a facebook oldalunkról értesültek egyedülálló kezdeményezésünkről.

Különös szilveszter volt az idei, de a Veszprémi Petőfi Színház maroknyi csapata nem adta fel, így is elvitte az élő kapcsolatot, a színházat, a szórakozást Veszprém város lakóihoz. Különleges járművekkel, nyitott oldalajtón, tetőn keresztül juttattuk el köszöntésünket és feltöltő, erőt adó műsorunkat Veszprém minden részére. Este nyolc órától hajnali fél kettőig – dacolva a hideggel, a széllel, a huzattal és a fáradtsággal - örömmel jártuk az utcákat és igyekeztünk segíteni a vírushelyzet enyhítése érdekében hozott korlátozások betartásának könnyítésében. Erős kölcsönhatás alakult ki a befogadók és csapatunk között, melyből töltekeztünk és kitartottunk!

Köszönjük Önöknek az élményt, hiszen az est-éjszaka során folyamatosan kaptunk Önöktől visszajelzést, örömöt, meghatottságot, hálás szavakat és soha vissza nem térő pillanatokat. Lélekemelő érzés volt Veszprém legnagyobb lakótelepének közepén énekelni a Himnuszt, köszönteni az új esztendőt úgy, hogy emberek százaival – akik erkélyeken, ablakokban álltak – együtt tehettük ezt meg! Erőteljesen éreztük azt, amiben a Veszprémi Petőfi Színház nagyon hisz, hogy gyógyító, feltöltő ereje van a színháznak és az élő kapcsolat a legfontosabb! Jót tenni jót Veszprémben!

Köszönjük Veszprém! Köszönjük társulatunk minden tagjának, aki hozzájárult kezdeményezésünk sikeréhez! Köszönjük a BALATON RÉ-BUSZ '98 KFT. támogatását! Egészséget, boldogságot, békességet és sikert kívánunk mindenkinek!

A Veszprémi Petőfi Színház különös szilveszterének csapata:
Oberfrank Pál, Kellerné Egresi Zsuzsanna, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Keller Márton, Hirschl Laura, Kondrik István, Nagypál Anita, Tóth-Péti Krisztina, Virág Cintia, Pásztor Károly, Németh Ferenc
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások