Megható, szívmelengető pillanatok a „Maradj otthon, majd mi megyünk!” eseményünkön
2020. december 21.
A Veszprémi Petőfi Színház vezetése, művészei és fiatal tehetségei ma a bakonyoszlopi Gyermekotthonba, a Csolnoky Ferenc Kórházba és a Török Ignác Idősek Otthonába vitték el a színház gyógyító, feltöltő erejét. Lélekemelő pillanatokban volt részünk.
Megható, szívmelengető pillanatok a „Maradj otthon, majd mi megyünk!” eseményünkön
Szeretetteljes visszaigazolást kaptunk a színház gyógyító, feltöltő, varázslatos erejéről: a szülők, családok nélkül maradt gyermekek, a bezártságra ítélt idős korosztály, a frontvonalban dolgozók, és a gyógyulásra váró betegek, mind-mind köszönettel hallgatták végig karácsonyi, ünnepi műsorunkat a „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programsorozatunk alkalmával.

A Társulat energiát nem sajnálva gyűjtött össze egy autónyi játékot, könyvet a Gyermekotthon lakóinak, melyeket a mai napon át is adtunk. Meglepetésként ünnepi műsorral is készültünk, melyet tapssal köszöntek meg az otthon lakói.

Bár, az idő nagyon hideg volt, de az, amit kaptunk a gyermekektől, a kórházi dolgozóktól, a kórházi ablakokban tapsoló betegektől, és az Idősek Otthona udvarán összegyűlt szépkorú társainktól, mindenki szívét felmelegítette. Mindenki, aki részese volt a mai napnak, ezekkel a csodálatos, megható pillanatokkal töltekezik.

Jót tenni jó Veszprémben! Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások