Covid-kódex a Veszprémi Petőfi Színházban
2020. szeptember 17.
A Veszprémi Petőfi Színház a veszélyhelyzet idején sem állt le, próbáltuk megtalálni a módját, hogyan tudjuk Önökkel tartani az élő kapcsolatot! Nagy örömünkre sikerült a karanténidőszakot átvészelni, ahogy a szigorú korlátozások után az „újranyitás” és az elmaradt bérletek pótlását is teljesítettük. Örömmel és izgalommal jelentjük, hogy a Veszprémi Petőfi Színház első nagyszínpadi bemutatójával 2020. szeptember 20-án megnyitjuk a 2020/2021-es évadunkat!
Covid-kódex a Veszprémi Petőfi Színházban
Ahhoz, hogy a színházlátogatás továbbra is jó élmény maradjon, kérjük Önöket az együttműködésre. Az Önök, nézőtársaik, és a Színház munkatársainak védelme érdekében az előírt rendelkezésekkel összhangban az alábbi színházlátogatási intézkedéseket vezettük be:

- Az előadásainkat kizárólag tünetmentes, egészséges nézők látogathatják.
- A maszk használata kötelező!
- Kérjük minden nézőnktől, hogy jegyvásárláskor adják meg nevüket és elérhetőségeiket.
- Jegykezelés a főbejáratnál történik, kötelező testhőmérséklet méréssel egybekötve.
- Az előcsarnokban kihelyezett kézfertőtlenítő pontok használata fokozottan ajánlott.
- A ruhatárnál, a mosdóknál és az előcsarnokban való várakozás során a megfelelő védőtávolság betartására kérjük Önöket.
- Szünetben légfertőtlenítést végzünk, ezért a nézőtér elhagyása kötelező, lehetőség szerint az előadás szünetében szabadtéren, levegőn tartózkodjanak.

A járványhelyzet enyhítése érdekében korlátoztuk nézőszámunkat a nagyszínházunkban és a Latinovits-Bujtor Játékszínünkben is. Ültetés során figyelembe vesszük a biztonságos távolság betartását, a nem egy háztartásból érkező nézőink között.

Amit mi teszünk nézőink és dolgozóink biztonsága érdekében:
- belépéskor a Színház munkatársain is testhőmérséklet mérést végzünk, hiszen lázas, beteg ember nem léphet a Színház területére,
- a Társulat összes tagjának kötelező a maszk viselése közösségi tereken, folyosókon,
- minden irodában, folyosón, közösségi téren kihelyeztünk kézfertőtlenítőket, melyek használata kötelező belépéskor, napközben fokozottan ajánlott,
- folyamatos légfertőtlenítéssel, és szellőztetéssel óvjuk dolgozóink egészségét,
- a Társulat tagjait kértük a közösségi események, a tömegrendezvények látogatásától való tartózkodásra.

Vigyázzunk egymásra! Vigyázunk Önökre!
Biztonságban a Veszprémi Petőfi Színházban is!