Jótékony január program a Veszprémi Petőfi Színházban
2019. december 10.
2020 januárjában több népszerű, bérletszünetes előadás bevételének – adományként befizetett részét - civil szervezeteknek ajánlja fel a színház.
Jótékony január program a Veszprémi Petőfi Színházban
A Veszprémi Petőfi Színház alaptevékenységén túl számos olyan programot indít el, ahol segíteni tudjuk embertársainkat - hangoztatta Oberfrank Pál igazgató az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón kedden délelőtt.

Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes meggyőződése az, hogy a színház a társadalom egyik legfontosabb mentálhigiénés terepe, ezért fontos az ilyen programokkal történő érzékenyítés is. A jótékonyság gyakran decemberre korlátozódik, az ünnepek körüli időszak sűrű, ezért a Színház JÓTÉKONY JANUÁR néven év elejére hirdeti programját. Ehhez kapcsolódva három sikerdarab - az Esőember, a Holt költők társasága és a Tortúra - januári eseményeire minden megváltott belépőjegyből 500 forint adományt veszprémi civil szervezeteknek ajánlanak fel. A támogatott szervezetek között van az AutiSpektrum Egyesület, a Veszprémi Egyetemi Színpad, illetve a pszichiátriai betegekkel foglalkozó Horgony Alapítvány.

Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások