Megható pillanatok a jótékonysági esten
2019. november 15.
210 ezer forint gyűlt össze a Kelemen család jótékonysági koncertjén pénteken este a Veszprémi Petőfi Színházban.
Megható pillanatok a jótékonysági esten
Viki és Vanessza 4, illetve 5 évesek, akiket a nagymama az árvaházba kerülést megelőzve vett magához és neveli őket saját, 13 éves gyermekével, Irénnel közösen a kis omladozó gecsei házban.

A család segítői nem tétlenkedtek sokáig, találtak egy házat Vaszaron, amely új otthont biztosítana a nagymamának és a három kiskorú gyermeknek. Már az előszerződést is megkötötték, de addig nem költözhetnek, amíg nem fizetik ki a 3,5 millió forintos vételárat. Ennyi kell ahhoz, hogy egy biztonságos, igazi otthonba költözhessenek - értesültünk róla a közelmúltban.

Időközben sikerült elérni, hogy az önkéntes alapon felújított vaszari házba beköltözhessen a család, ezzel biztonságos fedelet adva a fejük fölé, de a ház vételárát így is elő kell teremteniük. Ezt támogatva a Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara kezdeményezésére a Veszprémi Petőfi Színházban jótékonysági estet tartottunk pénteken este.

Ahogy a család bemutatkozó filméből kiderült, a gyermekek legjobban egy kádnak, egy fürdőszobának örülnének, illetve egy saját szobának, amelyben szívesen játszanának egy babakonyhával. Ez utóbbi kívánságuk az est folyamán valóra vált, hiszen óriási babajátékokat kaptak a Veszprémi Petőfi Színháztól, a további kívánságokhoz pedig közelebb kerültek a felajánlott 210 ezer forint segítségével.

Ezúton is köszönjük valamennyi közreműködő és felajánló támogatását.
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások