Jótékonysági koncert a Veszprémi Petőfi Színházban a Kelemen családért
2019. október 31.
Egy bontásra ítélt, romos, félig leégett házban él három kiskorú gyermek, akiket a nagymamájuk egyedül nevel. Sürgősen új otthonra van szükségük, egy kemény telet már nem vészelnének át ilyen körülmények között. A biztonságos családi otthontól 3,5 millió forint választja el őket.

Jótékonysági koncert a Veszprémi Petőfi Színházban a Kelemen családért
„Némi adománnyal a kezemben érkeztem a Kelemen családhoz a Pápa melletti Gecsérre. Az összedőlt falakat látva tudatosult bennem, hogy itt többre van igény, mint néhány játék és ruha, vagy tartós élelmiszer. Nagyobb segítségre és összefogásra van szükség” - mesélte Hessz Viktória, aki felkarolva a családot jótékonysági gyűjtésbe kezdett Bekes Attilával karöltve.

„Viki és Vanessza 4, illetve 5 évesek, akiket a nagymama az árvaházba kerülést megelőzve vett magához és neveli őket saját, 13 éves gyermekével, Irénnel közösen a kis omladozó gecsei házban.

A család segítői nem tétlenkedtek sokáig, találtak egy házat Vaszaron, amely új otthont biztosítana a nagymamának és a három kiskorú gyermeknek. Már az előszerződést is megkötötték, de addig nem költözhetnek, amíg nem fizetik ki a 3,5 millió forintos vételárat. Ennyi kell ahhoz, hogy egy biztonságos, igazi otthonba költözhessenek. Pontosabban már csak 3 millió 334 ezer forint, hiszen érkeztek már támogatók.”

A Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara kezdeményezésére a Veszprémi Petőfi Színházban 2019. november 15-én, pénteken 19 órakor jótékonysági koncertre kerül sor a Kelemen család életkörülményeinek javítására.

Támogatói jegyek vásárlásával segítsük a Kelemen családot, hogy az adventi időszakban új házban készülhessenek a Szeretet ünnepére!

-------

ÚJ INFORMÁCIÓK

A ház tulajdonos beleegyezésével a Kelemen család október 30-ával előre beköltözhetett a szakemberek ingyenes munkájának köszönhetően felújított biztonságos házba Vaszaron, de a lakhatás akkor lesz legális, ha a ház kifizetésre és a nevükre is kerül.
Ehhez azonban még - köszönhetően az eddigi adományoknak - 2,8 millió forintot kell összegyűjteni a 3,5 millió forintos vételárból.

Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások