Előadások éjjel-nappal a Veszprémi Petőfi Színházban
2019. szeptember 18.
Októberben két alkalommal kezdünk rendkívüli időpontban előadásokat.
Előadások éjjel-nappal a Veszprémi Petőfi Színházban
Fontosnak tartottam, hogy azok az emberek is eljussanak a Veszprémi Petőfi Színházba, akiknek az időbeosztásuk nem engedi, hogy 19.00 órai kezdésre ideérjenek - árulta el az éjszakai színház apropóját az ötletgazda, Kellerné Egresi Zsuzsanna, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatóhelyettese.

- Elsősorban a fiatalokra, egyetemistákra, bolti eladókra gondoltam, akik 18.00 óra után végeznek a munkájukkal és nem érnek ide a klasszikus kezdésre, de eszembe jutottak a kisgyermekes anyukák-apukák is, akik a gyermekük elaltatása után már könnyebben kérhetnek segítséget nagyszülőktől, hogy kikapcsolódjanak, színházi élménnyel gazdagodjanak. Így fogalmazódott meg bennem a késői kezdés lehetősége.

- A tavalyi évben nagy sikerrel indítottuk el kezdeményezésemet a nagyszínházban és a Latinovits-Bujtor Játékszínben is. A kitörő fogadtatás – az álmatlanságban szenvedők is örömmel jöttek - és az azóta érkezett igények miatt folytatjuk az idei évadban is „éjszakai színház” programunkat.

Októberben két alkalommal kezdünk rendkívüli időpontban előadásokat. Október 27-én a Holt költők társasága, október 28-án az Esőember című előadásunk kezdődik 21.00 órakor. Mindkét előadás előtt rozékostolóval várjuk a késői órákban hozzánk érkező nézőket.

Találkozzunk éjszaka is a Veszprémi Petőfi Színházban!

https://www.jegy.hu/program/holt-koltok-tarsasaga-69771/590854

https://www.jegy.hu/program/esoember-92859/590853
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások