Tisztázzuk, hogy mi történt a Veszprémi Petőfi Színházban!
2019. augusztus 31.
A Veszprémi Petőfi Színház az utóbbi napokban történtek tisztázásának érdekében szombaton délután rendkívüli társulati ülést tartott, amelyen részt vett Porga Gyula, városunk polgármestere is.
Tisztázzuk, hogy mi történt a Veszprémi Petőfi Színházban!
A társulat az ülésen részt vevő tagjai közösen a poszthoz mellékelt közleményt fogalmazták meg, amelyet az ülés után is jelen lévő tagok nevük vállalásával hitelesítettek. A társulati ülésen részt vevő művészek és munkatársak egyöntetűen állást foglaltak arról, hogy a 2019. augusztus 30-án a Veszprémi Petőfi Színház társulata nevében nyilvánosságra került nyílt levelet nem ők írták és a nevükkel való visszaélés miatt rendőrségi feljelentést tesznek. A társulat jelen lévő művészei és munkatársai mindannyian, együttesen kifejezték fokozott kívánságukat, hogy a levél megírójának/megíróinak és nyilvánosságra hozójának/hozóinak személye a lehető leghamarabb kiderüljön.

A Veszprémi Petőfi Színház közösségéhez méltatlan esetről sokat elmondhat mindenki számára, hogy a rendőrségi feljelentés rendkívüli társulati ülésen történt együttes elhatározását követően a nyílt levelet eltüntették az online felületről. A jelenleg is elérhető tárolt változatot természetesen lementettük.

A társulat válaszlevele mellett közöljük a Veszprémi Petőfi Színház vendégművészeinek válaszlevelét is. Ezúton is köszönjük fenntartónk, nézőink, kollégáink, barátaink és ismerőseink támogatását a színházunkat ért támadással kapcsolatban. Bővebb írásos tájékoztatással később szolgálunk.
Mai műsor
19:00 MOZARTRA VÁRVA... Színház előtti tér
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 MOZARTRA VÁRVA... Színház előtti tér