A táborozók véleményei a Carpe diem! ifjúsági táborról
2019. július 19.
"Életreszóló élmény." "Életem egyik legjobb tábora." "Fantasztikus és leírhatatlan."
A táborozók véleményei a Carpe diem! ifjúsági táborról
Kedves Táborvezetők! Először is szeretném megköszönni, hogy ennyi élménnyel és kalanddal ajándékoztatok meg. A búcsú mindig nehéz, de mindennek van eleje és vége. A program változatos volt, soha nem unatkoztam. Soha nem fogom elfelejteni, mert ezzel egy életre szóló kalandot kaptam. Remélem, hogy a jövőben sokat fogunk találkozni és nem felejtjük el egymást. Csodálatos élmény volt betekinteni a színház világába és új embereket megismerni. Még egyszer köszönök szépen mindent e szavakkal elbúcsúzom.
Ez egy fantasztikus tábor volt nagyon fog hiányozni a tábor és a közösség is. Soha nem fogom elfelejteni ez egy életre szóló élményekkel teli tábor volt. Mindent nagyon szépen köszönök, e sorokkal búcsúzom.

Laura

----------

Először is köszönök mindent, annyi élménnyel lettem gazdagabb! Nagyon fogtok hiányozni szeretlek titeket! Ezt a tábort csak így lehet leírni, hogy a LEGJOBB!

Gréta

----------

Nagyon jó volt a tábor. Nagyon sok programban volt részünk.

Csongor

----------

Nagyon-nagyon jó volt a tábor. Életem egyik legjobb tábora volt. Nagyon sok barátot szereztem, de még ennél is több élményt. A programok egyszerűen felejthetetlenek voltak. Ilyen fantasztikus közösséggel még nem igazán találkoztam. Már az első napon is látszott, hogy mennyire összetartó és elfogadó társaság vagyunk. Gyakorlatilag minden percét imádtam. Mindenki nagyon fog hiányozni, ebbe beleértve a felügyelőket is. De nem vagyok teljesen elkeseredve, mert azzal nyugtatom magam, hogy jövőre valószínűleg sokakkal fogok találkozni.

Virág

----------

Hiányozni fogtok! Imádtam most is sírok! Életem legjobb tábora!

Emma

----------

Hogyan tudnám pár szóval elmondani, hogy milyen volt a tábor? Ez egyszerűen lehetetlen… Nincsenek szavak, amikkel elmondhatnám, hogy mennyire élveztem. Csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNÖM! Köszönöm a sok szeretetet, a sok új barátot, az élményeket és minden mást. Nem túlzok, ha azt mondom, ez volt eddigi életem legjobb tábora! Sajnálom, ha esetleg könnyeimmel eláztatom a lapot, de fáj a búcsú. Bár ez nem örökre szól, és tudom, még találkozunk., fáj, hogy holnap reggel már nem jövünk a Magtárba, nem megyünk a színházba és nem kirándulunk. Köszönök mindent, én imádtam a tábor minden pillanatát

Luca

----------

Ez a tábor baromira tetszett, jövőre ugyanitt!

Jani

----------

Én csak azt nem tudom miért van vége. Nagyjából először éreztem azt az életemben, hogy egyszerűen megállítanám az időt és nem mennék tovább. Mindenki körülöttem maradhatna és élném velük ugyanúgy az életem. Előtte unalmas volt és most, hogy így vége újra az lesz. Valahogy ezekben a napokban mindig olyan kipihenten, boldogan keltem. Jövőre újra! Ami a tárgyilagos részét illeti, már elmondtam az előző írásomban mindent. Mondom… jövőre muszáj lesz ezt megismételni.
Nagyon jó a Carpe Diem tábor. A közösség nagyon ott van és mindenki jófej. Figyelnek ránk szóval good. Sok új barátra leltem, ami nekem nagyon új élmény. A vezetők is játékosra veszik így minden …. a jelenlétükbe.
Rendezett, jók ….. programok. Normális étkeztetés, ellátás. Rendes felügyelők.
Nagyon jól éreztem magam eddig és biztos vagyok benne, hogy ez nem fog változni. Nem sok táborban voltam eddig, de ez életem legnagyobb nyári élményei közé fog tartozni, ebben biztos vagyok. Itt végre csak olyat látok és hallok, ami 100%-osan érdekel, bár elég nehezen nyitok, de úgy érzem itt végre sikerülni fog, talán itt önmagam lehetek. Régi álmaim válnak itt valór, amiért nem lehetek elég hálás. Büszke vagyok és keszek arra, hogy a Carpe Diem! tábor részese lehetek.

Réka

----------

A tábor egyszerűen fenomenális és csodálatos. A program egy életre szól és soha nem fogom elfelejteni és nem is akarom. Itt soha nem unatkoztam mindig volt program mindig volt élmény, Új és új kalandok és pillanatok voltak, amik hol boldoggá, hhol a boldogságtól sírós kedvet varázsoltak Nekem. A felügyelet és a biztonság hibáltan volt. Nagyon sokat foglalkoztak velünk. Eleinte féltem az egésztől mert félénk vagyok ilyen helyzetekben és most pedig tudom, hogy nem kell mert olyan barátságos és otthonias környezet vesz körül. Mindenkivel egységesen bánok mert annyira jó a környezet, szeretek itt lenni. Hiányozni fog soha nem mennék többet haza mert annyira boldog vagyok ezért szomorúan fog érinteni a tábor vége. Most szeretném megköszönni az élményeket és a boldog pillanatokat.

Laura

----------

Imádom! Tényleg imádom! Kedvesek a tanárok a felügyelők jó a társaság. Jók a programok is.

Emma

----------

A Carpe diem! táborról a véleményem:
- nagyon tetszenek a színes programok
- jókat lehet nevetni
- jó a közösség
- kényelmes az ágy
- jó az étel

Sándor

----------

Ez a tábor nagyon sok jó élménnyel ajándékozott meg. Rengeteg tapasztalatot és sok-sok kedves és megértő barátot szereztem. Már az első nap egy olyan érzelmi kavalkád volt a fejemben, hogy azt nem lehet leírni. Rengeteget nevettünk és beszélgettünk úgy, hogy egyre többet tudtunk meg magunkról és másokról. Ez a tábor nagyon sokat adott nekem!

Stefánia

----------

Én nagyon jól érzem magam ebben a táborban. Imádom a közösséget, ilyen jó még sose volt. Nagyon tetszenek a programok, a hatra lévőket is nagyon várom. minden nap úgy ébredek fel, hogy ez is szuper lesz. A hely, ahol eszünk nagyon tetszik (egyszerűen sok a szóismétlés) és a legtöbb étel ízlett (pedig nem vagyok mindenevő). Szeretem a sétákat, imádom a kirándulást. Alig tudok fogalmazni, mert annyi gondolat kavarog a fejemben. Viszont (szerintem) a legfontosabb mondattal zárom: Ilyen táborra már nagyon rég vártam!

Lili

----------

Nagyon imádom! Köszönök mindent, a sok új barátot, a sok jó tanácsot és az önbizalmat, amit itt kaptam!

Luca

----------

-nagyon jók a programok
- jó a közösség
- szakemberek vannak
- finomak az ételek
-biztonságos

Szofi

----------

Ebben a 3 napban nagyon sok minden jó történt beszélgettünk pszichológussal és Károly atyával, aki nagyon jó fej. Nagyon jó tábor!

Csongor

----------

Egy csodálatos tábor ez a tábor, a csodálatos emberektől a csodálatos programokon át a csodálatos étkezésekig. A Carpe Diem táborban szinte minden csodálatos. Életem egyik legjobb tábora ez a Kerényi-program által rendezett tábor!

Imre

----------

Fantasztikus és leírhatatlan!

Zétény

----------

Nagyon, nagyon jó volt! Irtó jó volt a közösség és a programok is nagyon jók voltak. Nagyon sajnálom, hogy vége lesz, de remélem tartani fogjuk a kapcsolatot, de ha mégsem akkor remélem (tudom, hogy szóismétlés de nem jutott eszembe más) hogy jövőre találkozunk!

Szofi

----------

Annyi gondolat kavarog a fejemben, hogy azt se tudom, mivel kezdjem Az egész tábort úgy tudnám összefoglalni, mint egy átlagosnál jobb szappanopera.
1. Sose volt unalmas az életünk
2. Bonyolult, és egyszerű kapcsolatok szövődtek.
3. Volt itt öröm, szomorúság, pörgés, minden, ami kell.
És mint egy jó szappanoperának, ennek is folytatódnia kell. Jó volt az első évad, úgyhogy jöhet a második. És (lehet, hogy közhelyes) de én életre szóló élményeket, emlékeket, tapasztalatokat és kapcsolatokat szereztem. Köszönöm szépen! Szeretettel fogok emlékezni!

Lili

----------

Egy tábor, egy hét, de mégis rengeteg élmény és megannyi új barát. Ezzel tudnám legjobban jellemezni a hetet. Sok tapasztalatot és barátot szereztem. Nagyon fog hiányozni a tábor és az új barátok, akiket szereztem. Nagyon köszönöm ezt a csodás hetet!

Stefánia

----------

Kijelenthetem, hogy életemben nem voltam ilyen jó táborban, a közösség elképesztően összetartó volt, tényleg egy szuper tábor volt, a kajától a programokon át a felügyelőkön keresztül a többi hasonló érdeklődésű gyerekig minden csodálatos volt, és ezt nem tudom eléggé kihangsúlyozni. 1-2X eléggé elfáradtam azért, de így is orbitálisan jó volt a tábor.

Imre

----------

Nagyon jó volt, nagyon boldog és egyben szomorú vagyok most, amiatt mert vége lett, de boldog azért, mert ez a tábor megtörtént velem. Nem tudok többet mondani, mint hét elején, csupa olyan dolgot láttam és hallottam, ami érdekel, olyanokkal találkoztam, akik hasonlítanak hozzám. Életre szóló élmény volt. Hálás vagyok azért, hogy itt lehettem. Jövőre is jövök!

Réka

----------

Csodálatos volt! Rengeteg szuper embert ismertem meg és az utolsó napon olyan érzésem volt mintha évek óta ismertük volna egymást. A változatos programok kiszakítottak a hétköznapokból és sohasem fogom tudni elfelejteni az itt töltött napokat. Ha tehetem, évekkel később a Mars vörös homokjába ejtek majd egy kis emléket és az idő sem pusztíthatja majd el.

Borbála

----------

Imádtam minden percét! Először nem volt sok kedvem lent aludni, de most már nagyon örülök, hogy ittalvós voltam. Én egy eléggé zárkózott személyiség vagyok, de egy ilyen frankó csapatban simán megnyíltam és sok új barátra tettem szert. Remélem tartjuk a kapcsolatot. Mindannyian más egyéniségek vagyunk és pont ezért olyan jó. Köszönet Emmának, hogy elrángatott magával és mindenkinek, hogy megismerhettem őket.

Nati