Célba értek a nézői adományok
2019. július 2.
Nézőink felajánlásainak köszönhetően alaposan felpakolva érkeztünk meg egy nehéz helyzetben lévő emberek megsegítését célzó intézménybe kedden délután.
Célba értek a nézői adományok
A kihívással élő gyermekek támogatása már hagyománnyá vált a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjain. Az elmúlt évben sok-sok tábla csokoládét kértünk a kavalkádra érkezőktől, amelyeket később a Kozmutza iskola tanulói között osztottak szét a társulat tagjai az intézmény lakóinak legnagyobb örömére. Idén arra bíztattuk a gyermekeket, hogy egy – jó állapotú – már nem használt ruhadarabot hozzanak el magukkal az eseményre, amelyet később odaajándékozunk annak, akinek reményeink szerint a legnagyobb örömet okozhatjuk.

Nagy boldogság számunkra, hogy rengeteg felajánlás érkezett az idei Gyermeknapon is, amelyet július 2-án, kedden a Veszprémi Petőfi Színház vezetése és színészei, valamint fiatal tehetségei személyesen vittek el a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményébe az ott élők kitörő lelkesedése közepette.
Mai műsor
15:00 Spenót Panna Nagyszínház
Műsornaptár
×
Mai műsor
15:00 Spenót Panna Nagyszínház
Színház TV