Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárult a Bérletek éjszakája
2019. június 8.
Hetedik alkalommal rendeztük meg a „Bérletek éjszakája” programunkat pénteken, amelyen még az éjféli záráskor is több százan szórakoztak.
Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárult a Bérletek éjszakája
A következő évad beharangozó eseményeként keltette életre a Bérletek éjszakáját Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes. Ilyenkor megfordul a nap, este nyit ki a jegypénztár, a színház előtt pedig a társulat gazdag műsorral szórakoztatja közönséget.

Az évadban csak ezen a néhány órán él a „kedvezmény a kedvezménnyel” akció, mely során a nyugdíjas, diák és felnőtt nézők is kedvezőbb áron juthatnak bérlethez ezen az éjszakán. Ezt a nézők is tudták, hiszen minden eddiginél többen éltek ezzel a lehetőséggel és váltottak bérletet a következő évadra. Ezzel párhuzamosan a színpadon a társulat tagjai, valamint a színház fiatal tehetségei énekeltek, vagy éppen énekeltették, táncoltatták meg a nézőket, illetve kvízjátékok, vetélkedők színesítették a programot exkluzív nyereményekért.

Igyekeztünk ebben az évadban is a nézők kedvében járni és ezt a célunkat jövő évad összeállításakor is szem előtt tartottuk - zárta az estét Oberfrank Pál színházigazgató.
Mai műsor
19:30 Esőember Városmajori Szabadtéri Színpad
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:30 Esőember Városmajori Szabadtéri Színpad
Színház TV