Pilát Gábor előadása
Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok
egyéb
Bemutató: 2019.04.26.
Műsoridő: 90p
Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok
Leírás
Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas.
A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex magával ragadó, ő legyen a legjobb barátom, soha ne unjon meg és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.
De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra. Megcsalva és megcsalatva. Élet az érem két oldalán.
Ki ne ismerné legalább képzeletben a szituációt? Mit kezdjünk a gondolattal és mit tegyünk, ha már megtörtént az eset? A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket.
Az életnek is vannak feltérképezett, ismert szabályai csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk és időnként még kevésbé használjuk. Erről és a párkapcsolatok végzetes, de elkerülhető hibáiról is szó esik az előadáson.
Mai műsor
14:00 Rómeó és Júlia Latinovits-Bujtor Játékszín
19:00 Nagyvizit Nagyszínház
Műsornaptár
×
Mai műsor
14:00 Rómeó és Júlia Latinovits-Bujtor Játékszín
19:00 Nagyvizit Nagyszínház
Színház TV