JÓTÉKONYSÁGI MUSICAL GÁLA
musical show
Bemutató: 2023.01.16.
JÓTÉKONYSÁGI MUSICAL GÁLA
Leírás
Január 16-án 18 órakor Jótékonysági Musical Gálát szervez a Veszprémi Petőfi Színház Szakonyi Nimród gyógyulásának segítésére! Tartsanak velünk, segítsünk együtt, miközben együtt töltődünk a színház gyógyító, feltöltő erejével!
A Veszprémi Petőfi Színház mindig is elsőként állt támogatóan társadalmi ügyek mellé, ami a legutóbbi megkeresés esetében sem volt másképp. Él Szentkirályszabadján egy Szakonyi Nimród nevű 7 éves kisfiú, kinek élete számos nehézséggel kezdődött, azonban ő kitartóan küzd azért, hogy egyszer lábra álljon és önálló életet tudjon élni. „Születéskor oxigénhiányt szenvedett, majd 2 nap múlva több agyvérzést kapott, minden központot érintve. Napokig küzdöttünk az életben maradásáért, majd 1 hónap kórházi bentlét után hazatérhettünk, megkezdve a kemény mindennapokat.” – olvasható a kisfiú kezelésének gyűjtésére létrehozott honlapon ( https://harcosnimrod.hu/ ).

Az előadás jegyköteles, azonban annak összegét egy erre elkészített, a Jegyirodába és az előcsarnokba kihelyezett ládába tudják behelyezni. A bedobható minimum összeg 3000 Ft, azonban ennél többet is be lehet dobni a gyűjtőládába. Az előadáson Nimród és családja is velünk lesz, így az összeget már aznap át tudjuk adni nekik.

Kérjük nézőinket és a veszprémi lakosokat egyaránt, hogy amennyiben tudnak segíteni, tegyék meg! Önöknek csak pár ezer forint, azonban Nimródnak ez egy hatalmas lépés a fejlődésének útjában! Töltődjenek színházzal, zenével, miközben egy fontos ügy mellé állnak és segítenek egy kisfiúnak! Segítsünk együtt Nimródnak!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!