Iszkiri Zenekar
koncert
Bemutató: 2019.12.30.
Iszkiri Zenekar
Leírás
Mi az ISZKIRI?
Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Hol játszunk?
Nagyon sok helyen játszunk országszerte, 2017-ben több, mint 90 koncertet adtunk, és ez a szám 2018-ban sem csökkent. Rendszeresen zenélünk a Minimax Hajón, játszottunk a Gyerekszigeten, a VOLT Fesztiválon, a Művészetek Palotájában és az Akvárium Klubban, emellett rendszeres fellépőnek számítunk Siófokon, Székesfehérváron, Győrött, de a Minimax saját Mikulás partiján is adtunk nagy sikerű koncertet és a Coca-Cola Karácsonyi Karaván műsorában, valamint az Országos Rendőr- És Tűzoltónapon is mi szórakoztattuk a közönséget. Rendszeresen játszunk a határon túl is, a Felvidéken, Kárpátalján a Vajdaságban és Erdélyben is többször megfordultunk már, berlini magyar gyerekeknek is koncerteztünk, nagy sikerrel.
Koncertjeink maximálisan interaktívak, együtt éneklünk, mozgunk, táncolunk a gyerekekkel.

Lemezeink
Első lemezünk 2014. októberben jelent meg "Mi a Manó?!" címmel, második kiadványunk pedig 2015. végén került a boltokba. A "Varázsdoboz" egy mesekönyvet és egy 19 dalból álló CD-t tartalmaz. A dalok a történet szerves részét képezik, de külön is remek szórakozást nyújtanak. Harmadik, "Zűrgombócok" című lemezünk lemezbemutató koncertjét 2017. július 2-án tartottuk a Budapest Parkban. Pillanatnyilag éppen negyedik, "Macikat a magasba!" című dupla albumunk lemezbemutató turnéjával járjuk az országot.