Én is írok!

Név*:
Email*:

(rejtve marad az oldalon)
Üzenet*:
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)
Tisztelt Színház!

Évek óta rendszeres nézők vagyunk a színházban. Imádjuk minden részét. Szeretnénk megköszönni a Család ellen nincs orvosság című darabot. Nem mostanában nevettünk, szó szerint sírtunk! Fantasztikus! Köszönjük az élmény és reméljük még megnézhetjük :)
Seliga Martina - 2016.04.08.
Tisztelt Petőfi Színház!A Sing Sing című előadást volt alkalmam megnézni.Nagyon nagy élmény volt számomra.Tökéletes jelmezek,tökéletes hangok.Köszönöm a színház összes dolgozójának!
Szabó Erika - 2016.02.10.
Tisztelt Petőfi színház Az Abigél című előadás számomra nagyon szép volt, a hangtechnika, a jelmez, énekek, a tánc. És természetesen a lányok, és a színészek alakítása, További sok sikert kívánok a munkájukhoz, és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok az egész stábnak! Tisztelettel:
Király László zoltán - 2015.12.20.
Tisztelt Igazgató úr és Kedves Keresztes János Úr!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni önöknek azt a felejthetetlen élményt amit a kisfiamnak szereztek. Miután a kisfiam lemaradt a finn Mikulás látogatásáról, Keresztes Úr szerette volna őt azonnal kárpótolni. A szervezésben néhány kollégája és a színház igazgatója Oberfrank Pál Úr is részt vett. A fiam ha nem is a Finn Mikulással de Magyarország legnagyszerűbb Télapójával találkozhatott egy rögtönzött kis előadásban. Külön köszönet még Oberfrank úrnak a hozzáállásáért és a segítségéért mellyel egy életreszóló élményt szerzett a családomnak, nagyon sokan példát vehetnének róla és számomra nem kérdés ez a színház egy nagyszerű ember kezei alatt sokáig sikeres lesz.
További sok sikert kívánok önnöknek.

Egy boldog és büszke édesanya!
2015.12.07

Schvarcinger zsoltné - 2015.12.07.
Tisztelt Igazgató Úr! Tisztelt Társulat!
Őszinte tisztelettel gratulálunk Molnár Ferenc Liliom c.darabjának bemutatásához. Az előadást 2015.november 13-án pénteken láttuk a férjemmel.
Több,mint tizenöt éve bérletünk van a Petőfi Színházba,rendszeresen látogatunk el Budapestre is színházba.A Liliom c. darabot is láttuk már több rendezésben és szereposztásban,de most először éreztük azt,hogy megérint és magával ragad a darab, a színészek tiszta és őszinte játéka a rendező-Juhász Róza- világos érthető üzenete és a megjelenő képi világ. Külön gratulálunk a Julit alakító Bach Zsófiának, a Marit megformáló Orosz Csengének,Liliomként Makranczi Zalánnak és Csarnóy Zsuzsannának, Muskátné szerepének megformálásáért.
Köszönjük a maradandó élményt.
További sok sikert kívánunk a Társulat minden tagjának a színház dolgozóinak!
Üdvözlettel Górné Fazekas Ágnes
Górné Fazekas Ágnes - 2015.11.16.
Még több vélemény