Időseknek készített gyerekrajzok az előcsarnokban
2018. december 5.
"Legyen mindenkinek szép a karácsonya" címmel hirdetett általános iskolásoknak szóló rajzpályázat legjobbjai díszítik a színház előcsarnokát.
Időseknek készített gyerekrajzok az előcsarnokban
A felhívást Ovádi Péter országgyűlési képviselő és a Lélektér Alapítvány tette közzé a közelmúltban, amire közel ezer pályamű érkezett.

Az országgyűlési képviselő sajtótájékoztató keretében elmondta, összesen 16 iskolából érkeztek rajzok a választókörzetéből, amelyek a következő napokban eljutnak egy-egy egyedülálló idős emberhez.

Egy szakmai bizottság kiválasztott 100 alkotást, ezekből kiállítás látható a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában december 10-ig. A hivatalos díjátadót a hétvégén tartják, amikor is ajándékot vehetnek át a kategóriák legjobbjai, a különdíjasok, valamint az intézményeket is jutalmazzák.

Takács Emese, a Lélektér Alapítvány elnöke arról beszélt, négy éve minden adventi időszakban elindítanak egy kezdeményezést, idén az időseknek szeretnének kedvezni a gyerekektől származó, szeretetet sugárzó rajzokkal.

Oberfrank Pál, a kiállításnak és az eredményhirdetésnek helyet biztosító Veszprémi Petőfi Színház igazgatója hangsúlyozta, mindig örömmel adnak helyet az ilyen szeretet kezdeményezéseknek.
Mai műsor
19:00 Jövőre veled, ugyanitt (II. rész) Latinovits-Bujtor Játékszín
Műsornaptár
×
Mai műsor
19:00 Jövőre veled, ugyanitt (II. rész) Latinovits-Bujtor Játékszín
Színház TV