A ránc a mosoly helyét mutatja
2018. október 26.
A nagymamamák beragyogják a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokát és hirdetik az ő fontosságukat.
A ránc a mosoly helyét mutatja
Ilyen kedves kiállítás még talán sosem volt az előcsarnokunkban - kezdte köszöntőjét Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója A nagymama című bemutatónkhoz kapcsolódó kiállítás megnyitóján.

Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes hangsúlyozta, a Premiertől premierig kiállítás-sorozat ezúttal a veszprémi nagymamákat mutatja be Németh Krisztina képein keresztül. - Ha kimondjuk magunkba, hogy nagymama, mosolygós dologra gondolunk, akkor is ha nem kötjük konkrét személyhez. Az volt a cél, hogy a képeket megnézve mindenki részesüljön abban a sok-sok pozitív energiában, amit ezek a nagymamák sugároznak.

A felvételeket készítő Németh Krisztina elárulta, örömmel fogadta el a felkérést erre a sorozatra. - Eleinte csak zavarban lévő idős hölgyeket láttam a fényképezőn keresztül - avatott be a kulisszatitkokba. - Amikor megkértem őket, hogy gondoljanak arra, mennyi rosszaságot tesznek még az unokáik, akkor minden pillantás, mozdulat azonnal megtelt érzelmekkel - tette hozzá. Elárulta még, az egyik nagymama azt mondta, a végeredmény látva most már tudja, hogy a ránc csupán azt mutatja, hol a mosoly helye.

Máté Valéria mesterfodrász, aki maga is modellt állt, úgy fogalmazott, így 70 tájékán nem csak arra kell büszkének lenni, hogy egészségesek vagyunk és szeretjük, ha fotóznak minket. - Nagymamaként is legyünk vagányak, élvezzük ki a hátralévő életünket - kérte a jelenlévőket.