Retro Szálló nyílik a Veszprémi Petőfi Színházban
2018. október 11.
Retro Szállóba várjuk hazai slágerekkel közönségünket a Veszprémi Petőfi Színházba, ahol igazi retro hangulatban tölthetnek el egy felejthetetlen estét, és tanúi lehetnek a színház és a könnyűzene találkozásának. Itt mindenki átélheti a 60-70-80-as évek zenei érzését! Varázslat, időutazás és élő zene minden alkalommal a korszak meghatározó sztárvendégével.
Retro Szálló nyílik a Veszprémi Petőfi Színházban
Történik mindez egy szállóban – idézi fel az előadás színpadi helyszínét Szeles József és Keller János.

– Az évek alatt azt tapasztaltuk, hogy a művészek kicsit szétszórtak, a fellépések végén sokszor ott felejtenek a szállásokon valamit, egy cipőt, egy harisnyát, vagy éppen egy inget, esetleg egy gitárpengetőt. Ez adta az alapötletet. A kerettörténet szerint a szálló igazgatója hordárokat küld, hogy a 40-50 év alatt itt felejtett fellépő ruhákat elszállíttassa. A ruhák láttán feltörnek az emlékek, a zenekar a helyére ül, és megszólalnak a dalok.

– Olyan zenéket válogattunk, amelyeket az idősebb korosztály és a fiatal közönség is szívesen hallgat. Szeretnénk minél több embernek boldog, feledhetetlen pillanatokat adni. A teljesség igénye nélkül híres, szívet dobogtató dallamok csendülnek fel olyan előadóktól, mint Komár László, Hofi Géza, Soltész Rezső és olyan együttesektől, mint a KFT, Beatrice, Illés, Omega.

– Bízunk benne, hogy az előadás után a nézők még sokáig beszélgetnek majd arról, hogyan is kapcsolódtak ki a 60-as, 70-es években, milyen érzés volt élő zenére szórakozni, amikor még megadták a módját, kiöltözve indultak el otthonról és keresték azt a helyet, ahol élőben szól a gitár, pereg a dob, bömböl a szaxofon. A retro ma már egy stílus, egy életérzés, mindenki tudja, hogy mit jelent és érdekes módon egyre inkább vágyik rá. A Retro Szálló visszahozza azt a korszakot, amikor ezek a csodálatos, felejthetetlen dalok születtek.

Első alkalommal, október 30-án Zalatnay Sarolta érkezik a Retro Szállóba, aki egyike azon nagy előadóknak, akik e kort a leghitelesebben képviselik.

Londínerek: Szeles József és Keller János

Csekkoljon be a Retro Szálló recepcióján!

További információ és jegy: http://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Havi-musor/RETRO-SZALLO
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Műsornaptár
×
Mai műsor
A mai napon nincs előadás. Előadások
Színház TV