Felhőtlen hangulat a Bérletek éjszakáján
2018. június 3.
A Közösségben a közönséggel mottónkat erősítette az idei Bérletek éjszakája pénteken, melyet idén hatodik alkalommal tartottunk meg.
Felhőtlen hangulat a Bérletek éjszakáján
Megtelt a Színház előtti tér június 1-jén pénteken a Bérletek éjszakáján. A 22.00 órakor kezdődő rendezvényre már nyolc órától gyülekezett a közönség és a megnyitón már közel 800 lelkes néző vette körül a szabadtéri színpadot.

A Közösségben a közönséggel mottónkat erősítette az idei Bérletek éjszakája, melyet idén hatodik alkalommal tartottunk meg.

Zenés szórakoztató műsorral, kvíz játékokkal, értékes nyereményekkel és sok-sok meglepetéssel vártuk nézőinket. Az est folyamán számos olyan dal is felcsendült, amely a következő évad valamelyik bemutatójához kapcsolódik, de népszerű melódiák is elhangzottak, melyeket a nézők a társulattal együtt énekeltek, vagy éppen táncra perdültek közben. A közelgő Rátonyi Róbert Operettfesztiválra utalva a ma már hungarikummá nyilvánított műfaj ismert részletei is megszólaltak.

Ezzel párhuzamosan zajlott az új bérletek értékesítése. - A bérlet megváltása bizalmat jelent a bérletes részéről, hiszen előre kell megváltani az öt előadásra szóló hűséget. A mintegy százezres nézőszámunkból 20 406-an gondolták úgy az idei évadban, hogy megérdemeljük ezt a bizalmat. A vidéki színházak viszonylatában ezzel előkelő helyen állunk - ismertette Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes.

A Bérletek éjszakájának egyre növekvő, töretlen sikere miatt biztosan számíthatnak nézőink évadunk jelentős eseményének folytatására a következő év júniusában is.
Mai műsor
10:00 Egerek Nagyszínház
15:00 Egerek Nagyszínház
Műsornaptár
×
Mai műsor
10:00 Egerek Nagyszínház
15:00 Egerek Nagyszínház
Színház TV