Szívszorító pillanatok az ajándékok átadásánál
2018. május 30.
A lehető legjobb helyre kerültek a gyermeknapunk alkalmával a csokoládikóban összegyűjtött finomságok. Rengeteg mosolygós szempár a bizonyíték.
Szívszorító pillanatok az ajándékok átadásánál
A veszprémi Kozmutza iskola gyermeknapjára volt hivatalos a Veszprémi Petőfi Színház társulata kedden. Az intézménnyel régóta szoros a kapcsolatunk, hiszen egyik munkatársunk, Dórika is itt tanult. Nagy öröm számunkra, hogy a gazdag programokkal tarkított naphoz mi is hozzájárulhattunk.

A vidám dalcsokor mellett természetesen a csokikat is vittük magunkkal, amelyeket óriási mosoly közepette vettek át a gyermekek. Mi sem távoztunk üres kézzel, az iskola tanulói saját kezűleg készített ajándékkal leptek meg minket.

Arra kértük a gyermeknapi programunkra érkezőket a hétvégén, hogy egy tábla csokival járuljanak hozzá a segítségre szoruló gyermekek boldogságához, a felhívásunkra pedig szép számmal érkezett édesség - foglalta össze Kellerné Egresi Zsuzsanna, színházunk igazgatóhelyettese. - Szívbemarkoló látvány volt az örömük, mindenki őszintén meghatódott, amikor átvették az ajándékokat, illetve közösen énekeltek a színészekkel - számolt be az átadás felemelő érzéséről, hozzátéve, mi csak kaphatunk az itt élő gyermekektől, ezért mindig örömmel megyünk.
Mai műsor
10:00 Egerek Nagyszínház
15:00 Egerek Nagyszínház
Műsornaptár
×
Mai műsor
10:00 Egerek Nagyszínház
15:00 Egerek Nagyszínház
Színház TV