Szűnni nem akaró taps és álló ováció az időutazáson…
2018. február 6.
Felemelő időutazásban volt része annak, aki részt vett a Csak egy tánc volt című produkciónkon. A táncdalfesztiválok korát kitűnő művészek, nagyszerű zenekar és egy élő legenda, Koós János, valamint felesége, Dékány Sarolta segített megidézni.
Szűnni nem akaró taps és álló ováció az időutazáson…
A szervezők és a nézők részéről is izgatott várakozás előzte meg zenés esténket. Az a produkció, ami korábban a televízió készülékek elé szegezte az egész országot, most újra régi fényében csillogott a Veszprémi Petőfi Színház falain belül. A megkopott pillanatok ismét előtérbe kerültek, a legnagyobb slágereket pedig sok esetben együtt énekelte a közönség a művészekkel.

A 60-as, 70-es évek világába Váradi Eszter Sára, Keller János, Halas Adelaida, Szeles József és az est sztárvendégeinek – Koós János és feleséges Dékány Sarolta - segítségével repülhettünk vissza.
Koós János - 80 éves korát meghazudtolva - a tőle megszokott energiával és vidámsággal nyűgözte le közönségét és óriási lelkesedéssel adta elő legnagyobb slágereit.

A tökéletes zenei aláfestésről a 12 tagú Alba Stúdió Zenekar gondoskodott, Ruff Tamás vezényletével.

Nézőinket a szünetben sem hagytuk magukra, hiszen egy finom koktéllal és farsangi fánkkal vártuk őket a színház előacsarnokában.

Szűnni nem akaró tapssal, álló ovációval köszönték meg nézőink a hangulatos estét. Az előadás iránti fokozott érdeklődés és a közelgő nőnap alkalmából március 6-án újra műsorra tűzzük a Csak egy tánc volt című előadásunkat és ezúttal gyönyörű virággal várjuk a női nem képviselőit.